Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Κομβικές κινήσεις για την ενίσχυση της Γυναικείας Ομάδας Χάντμπολ του ΑΣΑ Διονύσου

Δημοσιεύθηκε

στις

Κομβικές κινήσεις σημειώνονται για την ενίσχυση της Γυναικείας Ομάδας Χάντμπολ του ΑΣΑΔ: Έξι ανανεώσεις και μία μεταγραφή για το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Η διοίκηση του ΑΣΑ Διονύσου προχωρά με αποφασιστικά βήματα για την ενίσχυση της γυναικείας ομάδας χάντμπολ ενόψει του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, με στόχο την είσοδο στην τετράδα και την πρόκριση στο Final Four του πρωταθλήματος. Με έξι ανανεώσεις και μία σημαντική μεταγραφή, ο ΑΣΑΔ δείχνει τη δέσμευσή του στην επιτυχία και τη δημιουργία μιας δυνατής και ανταγωνιστικής ομάδας.

Αναλυτικά, ανανέωσαν η τερματοφύλακας Ισαβέλλα Λουκάτου, η οποία με την αφοσίωσή της στην ομάδα, θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία του ΑΣΑΔ και τη νέα χρονιά. Η πλέι μέικερ Χριστίνα Μπρεάνου, γνωστή για το πάθος, τη μαχητικότητα και την εξαιρετική της τεχνική, αποτελεί βασικό πυλώνα της ομάδας, ενώ η αδελφή της Μαρία Μπρεάνου, η οποία αγωνίζεται ως αριστερό ίντερ, διακρίνεται για την τεχνική της δεξιότητα, την ορμή και την ανθεκτικότητά της, βοηθώντας στην αποτελεσματική διαχείριση του παιχνιδιού. Η πολύπειρη πίβοτ Χρυσούλα Χάλα συνεχίζει επίσης στην ομάδα προσφέροντας σταθερότητα και ηρεμία, ενώ η επιβλητική λόγω ύψους Βασιλική Παναγιωταράκου, αγωνιζόμενη ως δεξί ίντερ, με τις διεισδύσεις της προκαλεί αναστάτωση στην αντίπαλη άμυνα. Το δεξί ίντερ Αλεξάνδρα Ωραιοπούλου, με την επιθετική της δεινότητα, προσθέτει δυναμική και στοιχεία αγωνιστικής υπεροχής στην ομάδα.

Η σπουδαία μεταγραφή της Χριστίνας Κορκολή αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το σύνολο και να αποτελέσει άμεσα παραγωγικό και πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του προπονητή Κώστα Κότσιρα. Η Χριστίνα, με αγωνιστικές παραστάσεις και εμπειρία από την Α1 Εθνική Κατηγορία, ως δεξί εξτρέμ δύναται να αποτελέσει πολλαπλασιαστή ισχύος για την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, Μάριου Λουκάτου, η συγκρότηση της γυναικείας ομάδας προχωρά βάσει του σχεδιασμού και επίκεινται και άλλες σημαντικότατες προσθήκες τις επόμενες ημέρες με τη μεταγραφή εξίσου ποιοτικών αθλητριών, αλλά και τον “επαναπατρισμό” αθλητριών που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου με αξιόλογη θητεία σε ομάδες της Α1.

Δήλωση της Ισαβέλλας Λουκάτου: «Είμαι χαρούμενη που συνεχίζω να αγωνίζομαι στο σύλλογο που ξεκίνησα το χάντμπολ. Είμαι περήφανη που αποτελώ μέρος αυτής της δυναμικής ομάδας και ανυπομονώ να συμβάλλω στην προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων της νέας σεζόν».

Δήλωση της Χριστίνας Μπρεάνου: «Θα συνεχίζω να αγωνίζομαι και για την επόμενη σεζόν στον  ΑΣΑΔ Διονύσου .Ελπίζω και εύχομαι για τα καλύτερα ,με αγωνιστικά αποτελέσματα που να μας αντιπροσωπεύουν πλήρως».

Δήλωση της Μαρίας Μπρεάνου: «Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον ΑΣΑΔ και την επόμενη σεζόν και ελπίζω και εύχομαι να έχουμε μία όμορφη χρονιά, με υγεία και να εκπληρώσουμε όποιον στόχο θέσουμε σαν ομάδα».

Δήλωση της Χρυσούλας Χάλα: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανεώνω και για δεύτερη χρονιά στην ομάδα. Πέρσι ήταν μια ωραία χρονιά, αναγνωριστική, που βάλαμε τα θεμέλια,  ώστε φέτος να έχουμε  μεγαλύτερους στόχους, που πιστεύω θα καταφέρουμε να πετύχουμε».

Δήλωση της Βασιλικής Παναγιωταράκου: «Η συνέχιση της αθλητικής μου πορείας στον ΑΣΑΔ ήταν αναπόφευκτη, διότι πέραν της αστείρευτης στήριξης που λαμβάνουμε από τη διοίκηση και τον προπονητή μας, έχουμε αναπτύξει ένα κλίμα πραγματικά ομαδικό και ελπίζω με τη νέα σεζόν να φανεί και αγωνιστικά».

Δήλωση της Αλεξάνδρα Ωραιοπούλου: «Είμαι ευτυχής και χαρούμενη που και αυτή τη χρονιά θα βρίσκομαι στο ΑΣΑ Διονύσου! Εύχομαι υγεία και πολλές επιτυχίες».

Δήλωση της Χριστίνας Κορκολή: «Μετά από ένα δύσκολο χειρουργείο και μια απουσία 12 μηνών, δηλώνω ενθουσιασμένη που θα προσπαθήσω ξανά να αγωνιστώ στο άθλημα που αγαπώ. Εύχομαι και ελπίζω χωρίς άλλα προβλήματα υγείας. Ευχαριστώ θερμά τον κύριο Κότσιρα και τον κύριο Λουκάτο για την πρόταση που μου έκαναν και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ