Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Κρίσιμο ματς για την παραμονή στο φινάλε

Δημοσιεύθηκε

στις

Ματς-κατηγορία για τον Α. Ο. Νέας Ιωνίας είναι το παιχνίδι της Κυριακής 8 Ιουνίου (17.00) μέσα στον Βύρωνα κόντρα στην υποβιβασμένη και μαθηματικά, αλλά όχι αδιάφορη και αξιόμαχη, Δόξα Βύρωνα στην τελευταία αγωνιστική του πέμπτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

Μετά την αρνητική τροπή της ένστασης για τον αγώνα με τον Γιούχτα (λόγω της γκάφας με το παράβολο) οι Ιωνιώτες θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους. Σε διαφορετική περίπτωση η σωτηρία της ομάδας θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων που θα γίνουν εκείνη την ώρα.
Οι Ιωνιώτες θα παραταχθούν σε αυτό το παιχνίδι με τις απουσίες αρκετών βασικών του ποδοσφαιριστών. Πιο ειδικά ο προπονητής Γιώργος Τσαμόπουλος θα στερηθεί των υπηρεσιών των Αχμέτ, Καραγιάννη, Τερλελή και Σπαγή που είναι τιμωρημένοι. Ωστόσο, η ομάδα δείχνει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Μετά την νίκη στο φιλικό με τον πρωτοπόρο και αήττητο σε επίσημες αναμετρήσεις αυτή  τη σεζόν  Α.Ο. Τράχωνες μέσα στον Αλιμο οι Ιωνιώτες έδωσαν ένα ακομα αξιόμαχο τεστ κόντρα στην ομάδα U20 του Αχαρναϊκού στο Μενίδι που επιβλήθηκαν με σκορ 4-0 με γκολ που σημείωσαν οι Κώστας Βογατσάς, Πετούσης, Μάλτσι και Αργυρίου.        

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ