Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ματς-διαφήμιση του ποδοσφαίρου στο Χαλάνδρι

Δημοσιεύθηκε

στις


Τυχεροί ήταν όσοι βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Χαλανδρίου ‘’Νίκος Πέρκιζας’’ όπου γινόταν το ντέρμπι του δεύτερου ομίλου της μεγάλης κατηγορίας της ΕΠΣΑ. Το xtypos.gr ήταν εκεί για την αναμέτρησητης ΑΕ Χαλανδρίου με την πρωτοπόρο Αγία Παρασκευή.
Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο καθώς οι Χαλανδραίοι βρίσκονταν πριν το ματς στην τρίτη θέση της ως τώρα κατάταξης και ‘’η Σάντα’’ στην κορυφή θέλοντας να παραμείνει σε αυτή. Έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι η ομάδα του Χαλανδρίου επιβλήθηκε με 4-3 με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο πρώτο ημίχρονο!
Μετά το αρχικά ισορροπημένο ξεκίνημα φάνηκε πως οι φιλοξενούμενοι έδιναν χώρο στους γηπεδούχους που θέλησαν να παίξουν με αντεπιθέσεις. Σε αυτό βοήθησε το γεγονός ότι μόλις στο 8΄ο Λούσιο βρήκε κενό στην αμυντική διάταξη των πράσινων του Χαλανδρίου και αφού απόφυγε όμορφα ένα αντίπαλό του πλάσαρε ιδανικά ανοίγοντας το σκορ για να έχουμε το 0-1. Δέκα λεπτά μετά οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή με τον έμπειρο Τάσο Παστό να το εκτελεί στέλνοντας την μπάλα στην καρδιά της περιοχής των αντιπάλων του και εκεί ο Καρακάσης με καρφωτή κεφαλιά να ισοφαρίζει σε 1-1. Εξι λεπτά αργότερα σε μία πανομοιότυπη φάση με μακρινή σέντρα φάουλ από δεξιά αυτή την φορά προς την περιοχή της Αγίας ήταν ο Κράσι που με κεφαλιά-ψαράκι κατάφερε να πετύχει το 2-1 αφού έπιασε για δεύτερη φορά στον ύπνο τους κεντρικούς αμυντικούς και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.                                                 

Η δεύτερη ανατροπή  
Η Α.Ε. Χαλανδρίου έδειχνε καλύτερη μέσα στο γήπεδο, αφού κυριαρχούσε στην μεσαία γραμμή αλλά τα άκρα της όσον αφορά την άμυνα είχαν κενά. Οι ποδοσφαιριστές της Αγίας Παρασκευής στο 31΄ κέρδισαν κόρνερ που κλήθηκε να εκτελέσει ο Τζίτζης. Με όμορφη σέντρα έστειλε τη μπάλα στο ύψος του πέναλντι με τον συμπαίκτη του Μεϊμάρογλου, που είχε προωθηθεί, με δυνατή καρφωτή κεφαλιά να τη στέλνει στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 2-2. Το ενδιαφέρον μεγάλωνε και στο 35΄ο Μαντζάνας εκμεταλλεύτηκε αμυντική ολιγωρία, αλλά στο δυνατό πλασέ που επιχείρησε η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι του Περτσά και η ευκαιρία χάθηκε. Τρία λεπτά αργότερα ο Στάμου κινήθηκε αριστοτεχνικά από δεξιά και φτάνοντας στην γραμμή της μεγάλης περιοχής έπιασε δυνατό φαλτσαριστό σουτ με τη μπάλα να καρφώνεται ψηλά στην γωνία τέρματος της εστίας της Α.Ε. Χαλανδρίου για να έχουμε το 2-3.     
                           
Η τρίτη ανατροπή                                            
Το παιχνίδι είχε ανάψει για τα καλά και στο 41΄, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Παστός που είχε προωθηθεί έπιασε μακρινή κεφάλια με τη μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια αρκετών παικτών και να καταλήγει στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 3-3. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και μετά από σύγχυση στα καρέ της Αγίας Παρασκευής ο Παστός ήταν και  αυτός που με πλασέ κατάφερε να πετύχει το 4-3 δίνοντας άλλη μια όμορφη εικόνα στους 800 φιλάθλους του έβλεπαν την σπουδαία αναμέτρηση. Δευτερόλεπτα μετά ο αξιολογημένος διεθνής ρέφερυ κ. Τριτσώνης σφύριξε την λήξη του ημιχρόνου με τους θεατές  να μένουν εντυπωσιασμένοι για το πλούσιο θέαμα που έβλεπαν.

Μετά τη “βροχή”… νηνεμία
Στο δεύτερο μέρος ο προπονητής των φιλοξενούμενων κ. Νεντέλκοβιτς θέλησε με δύο αλλαγές από το ξεκίνημα να ελέγξει τον ρυθμό και να απειλήσει, αλλά οι γηπεδούχοι καθοδηγούμενοι από τον έμπειρο τεχνικό τους Τάσο Δημητρίου είχαν οργανωθεί καλά ενισχύοντας την μεσαία τους γραμμή. Ετσι έκοβαν εύκολα τις όποιες προσπάθειες των παικτών της Αγίας και έβγαιναν σε αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές στο 86΄ ο Κατσιούλης βρέθηκε τέτατετ με τον τερματοφύλακα Περτσά, αλλά στο πλασέ του η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ με το 4-3 να παραμένει ως τη λήξη του αγώνα και τους πράσινους του Χαλανδρίου να παίρνουν δίκαια τους βαθμούς της νίκης πλησιάζοντας περισσότερο την κορυφή βάζοντας φωτιά στις πρώτες θέσεις της ως τώρα κατάταξης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ