Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Μεταγραφές-κλειδιά στο Ψυχικό (photos)

Δημοσιεύθηκε

στις


Την απόκτηση των Άλεξ Στέβοβιτς και Μάριου Σακελλαρίου ανακοίνωσε το Ψυχικό που παίζει στην Α2 κατηγορία μπάσκετ. Όσον αφορά τον 25χρονο Σέρβο γκαρντ, έκανε τα πρώτα βήματα της καριέρας του στον Ερυθρό Αστέρα και την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην Σμερέντεβο (ομάδα στην πρώτη κατηγορία Σερβίας). Τη σεζόν 2011-12 είχε αναδειχθεί μάλιστα πρώτος σκόρερ στην Α2 με τη φανέλα της ΑΕΚ Άργους.

Ο Σακελλαρίου, από την άλλη, είναι 23 ετών, έχει ύψος 2,02μ. και την προηγούμενη σεζόν έπαιζε στο Ηράκλειο, κάνοντας μάλιστα αρκετά καλή σεζόν στο νότιο όμιλο της Β΄ Εθνικής, όπου είχε 135 πόντους σε 20 αγώνες.
Ο Σακελλαρίου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ψυχικού, λέγοντας τα ακόλουθα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του Ψυχικού. Είναι ένα μεγάλο προσωπικό βήμα, καθώς βρίσκομαι σε μια άγνωστη για εμένα κατηγορία. Η πρώτη εικόνα που έχω για την ομάδα είναι άψογη, όλο το τεχνικό επιτελείο, καθώς και οι συμπαίκτες μου με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και με έκαναν να νιώσω ότι βρίσκομαι σε μια οικογένεια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ