Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Μεταγραφικό ντεμαράζ για την ΑΕ Χαλανδρίου – Ποιοι οι νέοι ποδοσφαιριστές που απέκτησε ο Σύλλογος

Δημοσιεύθηκε

στις

Την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών που ενισχύουν σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ της ομάδας ανακοίνωσε η ΑΕ Χαλανδρίου.

Ο λόγος για τους Νίκο Λυπερόπουλο, Μιχάλη Χριστόπουλο και Νίκο Παπακωνσταντίνου.

Η ανακοίνωση για τον Νίκο Λυπερόπουλο

Για τον Νίκο Λυπερόπουλος που ντύθηκε… στα πράσινα ο σύλλογος ανέφερε στην ενημερωτική του ανακοίνωση: “Η ΑΕ Χαλανδρίου ανακοινώνει την απόκτηση του ακραίου μεσοεπιθετικού Νίκου Λυπερόπουλου.

Ο 19χρονος winger, που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Απόλλωνα Χαλανδρίου, άλλαξε χρώματα αλλά όχι γειτονιά, παίρνοντας την απόφαση να ενταχθεί στο δυναμικό της ΑΕ Χαλανδρίου.

Ο Νίκος, από τα βασικά στελέχη της Μικτής Αθηνών Κ17 την περίοδο 2021-22, είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει σημαντικό όπλο στη φαρέτρα στη Σταύρου Τζαναβάρα την ερχόμενη σεζόν, καθώς με τα προσόντα του θα δώσει σημαντικές λύσεις στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος & το ΔΣ της ΑΕ Χαλανδρίου καλωσορίζουν τον Νίκο στην ομάδα και του εύχονται να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα, συνδυάζοντας ποδόσφαιρο και σπουδές, αφού ο Νίκος φοιτά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.”

Η ομάδα της Βόρειας Αθήνας απέκτησε και τον Μιχάλη Χριστόπουλο: “Τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό Μιχάλη Χριστόπουλο απέκτησε η ΑΕ Χαλανδρίου από τη Νίκη Γαλατσίου.

Ο 19χρονος σκληροτράχηλος αμυντικός αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Νίκης Γαλατσίου τα 2 τελευταία χρόνια & αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην μεγάλη κατηγορία της Αθήνας, φορώντας τα χρώματα της ΑΕ Χαλανδρίου.

Ο Μιχάλης, που έχει φορέσει & τα χρώματα της ΠΑΣ Γαλάτσι είναι φοιτητής του Πανεπιστημίου Αθηνών & είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει μια θέση στην ενδεκάδα της ΑΕ Χαλανδρίου και γι’ αυτό δουλεύει σκληρά ακόμα και τώρα, που δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος & το ΔΣ της ομάδας καλωσορίζουν τον Μιχάλη στην οικογένεια της ΑΕ Χαλανδρίου & ευχαριστούν τον κ. Κασκαντίρη που συμφώνησε στη μετακίνηση του Μιχάλη στο Χαλάνδρι, “ενός από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές της Νίκης”, όπως δήλωσε.

Επίσης, στην ανακοίνωση για το νέο απόκτημα Νίκο Παπακωνσταντίνου σημειώνεται: “Τον ακραίο μεσοεπιθετικό Νίκο Παπακωνσταντίνου απέκτησε η ΑΕ Χαλανδρίου.

Ο 18χρονος (γεν. 28/12/2006) , που πέρσι αγωνίστηκε με την ομάδα των Μελισσίων και στον 2ο γύρο καθιερώθηκε στην ενδεκάδα, κίνησε το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων αλλά επέλεξε το Χαλάνδρι για το επόμενο βήμα της καριέρας του, δηλώνοντας τη σιγουριά του ότι θα αποτελέσει σημαντική λύση στην επίθεση της ομάδας.

Ο Νίκος έχει αγωνιστεί & στις Ακαδημίες του Ατρόμητου Περιστερίου (Κ16-17).”

Επένδυση με Παπαδάκη στην ΑΕ Χαλανδρίου

Η ομάδα του Χαλανδρίου συνεχίζει την ενίσχυση για την νέα αγωνιστική περίοδο που θα ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου έτσι ανακοίνωσε και την απόκτηση του επιθετικού Νίκου Παπαδάκη από τις Ακαδημίες της ΠΑΕ Αιγάλεω.

Ο νεαρός ταλαντούχος επιθετικός (γεν. 2006), που ήταν μέλος και των Ακαδημιών του Ατρόμητου Περιστερίου, θα αποτελέσει άλλη μία λύση στην επίθεση της ΑΕΧ.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ