Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Με επιτυχίες η νέα χρονιά στο σκάκι

Δημοσιεύθηκε

στις


Η νέα σκακιστική χρονιά (2014-15) ξεκίνησε για το Τμήμα Σκακιού της Ενώσεως Σπάρτης Μ. Ασίας με πολλές επιτυχίες στα πρωταθλήματα Παίδων-Κορασίδων και Παμπαίδων. Συγκεκριμένα η Ομάδα Παίδων-Κορασίδων που αποτελείται από τους σκακιστές: Κων. Σταυράκογλου, Μιχ. Κουνουβέλη, Παν. Δ. Πενέση, Ιππ. Σπάρταθεν, Κων/να Λάλλου, Ξανθίππη Τσερνοντεμπάι, Κοσμά Κανελλάκη και Αγγ. Ίσαρη έδωσε τρεις αγώνες επιτυγχάνοντας ισάριθμες νίκες. Συγκεκριμένα εκτός έδρας νίκησε τον «Φοίνικα Αγ. Σοφίας Πειραιώς», με 6-0, τον «Πανιώνιο Γ.Σ.Σ» με 3,5-2,5, ενώ εντός έδρας νίκησε τον «Φ.Ο. Ελληνικού» με 5-1. Η Κατηγορία Παμπαίδων, η οποία αποτελείται από 2 Ομάδες (Α΄και Β΄) επέτυχε τα εξής αποτελέσματα:
Α΄Ομάδα: Με Ζήνωνα Γλυφάδας 2-1(εκτός) και Φ.Ο.Ν.Ηρακλείου 3-0(εντός).
Β΄Ομάδα: Με Σ.Ο Περιστερίου 3-0(εντός) και με Ζήνωνα Γλυφάδας 3-0(εκτός).
Την Α΄ομάδα αποτελούν οι: Αλ. Προυτσάλης, Βάια Τσεκούρα, Σταυρούλα Τσεκούρα και τη Β΄ομάδα οι: Κυρ. Κεσκιλίδου, Εμμ. Ασβεστάς και Μιχ. Τσοπανίδης. Τα μαθήματα, όπως πάντα, γίνονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, 6-8 μ.μ. στους χώρους του Πνευματικού κέντρου της Ενώσεως(Αλατσάτων 27- Ν. Ιωνία). Η μεγάλη ομάδα της Ένωσης θ’ αρχίσει ν’ αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδος από την αρχή του νέου έτους.
Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι γονείς ν’ απευθύνονται στον υπεύθυνο του Τμήματος και εμψυχωτή όλων των προσπαθειών κ. Νίκο Χατόγλου ή στα γραφεία της Ενώσεως (210-2770978).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ