Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Με συμμετοχή από δρομείς όλων των ηλικιών ολοκληρώθηκε ο φετινός 9oς Δρόμος Ζωής – Αναδεικνύοντας τον Υμηττό

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τη μαζική συμμετοχή δρομέων όλων των ηλικιών πραγματοποιήθηκε ο 9ος Δρόμος Ζωής-Αναδεικνύοντας τον Υμηττό, που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο Αγίας Παρασκευής (Α.Σ.Α.Π.), τον Όμιλο Φίλων Κλασσικού Αθλητισμού (Ο.Φ.Κ.Α) Αγίας Παρασκευής καθώς και με την συνδρομή του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής.

Αθλητές όλων των ηλικιών συμμετείχαν σε 4 διαδρομές, με σημείο εκκίνησης, καθώς και τερματισμού την κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής.

Ειδικότερα η 1η διαδρομή των 14χλμ ήταν μεικτή δρόμος- βουνό, στη δεύτερη των 5 χλμ. συμμετείχαν ενήλικες άνω των 18 ετών και μαθητές Λυκείων, στην τρίτη διαδρομή του 1χλμ συμμετείχαν μαθητές Γυμνασίων και στην 4η διαδρομή που ήταν για μικρότερα παιδιά, μαθητές Δημοτικών σχολείων της πόλης.

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Μυλωνάκης, απονέμοντας τα μετάλλια στους νικητές ανά ηλικιακή κατηγορία συνεχάρη τόσο τους αθλητές που διακρίθηκαν όσο και όλους όσοι συμμετείχαν, κάνοντας λόγο για μία γιορτή του αθλητισμού η οποία ένωσε όλες τις ηλικίες και ανέδειξε τα αγαθά και τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι. «Ο Δρόμος Ζωής αποτελεί εδώ και χρόνια ένα θεσμό για την πόλη μας. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί φέτος είχαμε αυξημένη συμμετοχή και είδα μικρούς και μεγάλους να απολαμβάνουν τους αγώνες, μέσα στην όμορφη φύση της πόλης μας» ανέφερε και στη συνέχεια ευχαρίστησε τις Διευθύνσεις Αθλητισμού, Καθαριότητας, Πολιτικής Προστασίας και την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου για τη συνεργασία και την άρτια διοργάνωση του αγώνα, όλους τους συνεργαζόμενους φορείς για τη συμβολή τους, καθώς και τους χορηγούς για την υποστήριξή τους.

Χαρακτήρας αλληλεγγύης

Η διοργάνωση, εκτός από την αθλητική της διάσταση, είχε και χαρακτήρα αλληλεγγύης, καθώς δόθηκε η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο & Μαγειρείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ