Αθηναίων
Μπακογιάννης: Συνάντηση με τον Αλαφούζο σήμερα για το γήπεδο του Παναθηναϊκού
![](https://www.xtypos.gr/wp-content/uploads/2020/07/pao.jpg)
Εντός της ημέρας θα γίνει η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη για το γηπεδικό. Προτεραιότητα ο Βοτανικός, εναλλακτική λύση με Λεωφόρο θα προτείνει ο Παναθηναϊκός.
Με κύριο θέμα το γηπεδικό του Παναθηναϊκού θα συναντηθούν σήμερα Γιάννης Αλαφούζος και Κώστας Μπακογιάννης. Οι «πράσινοι» σίγουρα θα επιμείνουν για τη διπλή ανάπλαση και τη δημιουργία γηπέδου στον Βοτανικό, με γνώμονα να βρεθεί ο τρόπος και η λύση να γίνει και το γήπεδο του μπάσκετ στον ίδιο χώρο.
Στη συνάντηση αυτή θα συζητηθεί ακόμα μία πρόταση, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει ο Βοτανικός και αυτή θα είναι η Λεωφόρος. Ο Γιάννης Αλαφούζος άλλωστε είναι υπέρμαχος του συγκεκριμένου γηπέδου. Εκείνο που θα ζητήσει ο ιδιοκτήτης των «πρασίνων» είναι ένα κονδύλι κοντά στα 20 εκ. ευρώ ώστε να γίνουν ριζικές βελτιωτικές αλλαγές στο «Απόστολος Νικολαϊδης».
Μάλιστα ο Γιάννης Αλαφούζος έχει και τη σύμφωνη γνώμη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στο ζήτημα αυτό και μένει να δούμε ποια θα είναι και η θέση του Κώστα Μπακογιάννη στην πρόταση αυτή.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις7 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας