Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Μόνο φίλοι Παπαδόπουλος και Απόλλωνας!

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για δεύτερη συνεχή χρονιά πήρε μέρος στις προπονήσεις του Απόλλωνα Σμύρνης, προκειμένου να διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση. Από πλευράς Απόλλωνα έγινε κίνηση για να αποκτηθεί ο έμπειρος επιθετικός, ο οποίος όμως είχε ως πρώτο στόχο το εξωτερικό ή ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Το περασμένο Σάββατο, ο «Παπ» αποχαιρέτησε όσους δεν πήγαν στη Μυτιλήνη για το φιλικό με την Καλλονή (ήττα με καλή εμφάνιση 0-1) και αποχώρησε για να καταλήξει τελικά στον Αστέρα Τρίπολης.
Ο ίδιος ο 34χρονος ποδοσφαιριστής είχε ξεκαθαρίσει στο περιβάλλον του, ότι ναι μεν δέχθηκε κρούση από την «Ελαφρά Ταξιαρχία», αλλά προτεραιότητα του ήταν το εξωτερικό ή ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Αυτό άλλωστε που έλεγε και στους ποδοσφαιριστές των «κυανολεύκων» στις προπονήσεις ήταν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει στη Ριζούπολη.
Όπως και να έχει, ουσιαστικό θέμα απόκτησης του Δημήτρη Παπαδόπουλου δεν υπήρξε ποτέ, για το λόγο ότι δεν το ήθελε στη παρούσα φάση ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος ποτέ δεν συμφώνησε ούτε προφορικά με τους ανθρώπους της διοίκησης.

Φιλικό με τον Παναιγιάλειο
Ένας ακόμα φιλικός αγώνας οριστικοποιήθηκε για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η ομάδα θα αντιμετωπίσει σήμερα Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στο Αίγιο, τον Παναιγιάλειο.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ