Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Νέος προπονητής και ανανεώσεις στην Κορωνίδα Γαλατσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Αφού πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση για την αντρική ομάδα της Κορωνίδας Γαλατσίου η διοίκηση ανακοίνωσε για την νέα σεζόν 2023 – 2024 ότι προπονητής της ομάδας θα είναι ο κύριος Πάρης Πατσιος, κάτοχος Uefa B, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και χρόνια μέλος της Ακαδημίας.

Συνεργάτης του στο αντρικό θα είναι ο Γιώργος Οικονομιδης, κάτοχος UEFA B, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ επίσης υπήρξε μέλος στο προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας (2017-2019). Την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων θα βρίσκεται για άλλη μια χρονιά ο Παπαδόπουλος Βασίλης.

Επίσης ο Σύλλογος του Γαλατσίου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασία με τον Χρήστο Βελέντζα που μαζί με τους Τριαντάφυλλου Νίκο, Κουτσουβέλη Γιάννη, Ιωαννίδη Γιώργο, Καράμπελα Γιώργο, Μάριο Κορρέ, Αναστασιάδη Θέμη αποτελούν τον βασικό κορμό τα τελευταία δυο χρόνια στο ρόστερ και την νέα χρονιά θα βρίσκονται οι Βιτζιλαίος Τόλης, Τσαγκαρογιαννάκης Μάνος, Σουατζόγλου Βασίλης, Πύργας Γιάννης, Θωμάς Σταμάτης, Κονιτόπουλος Σταύρος και Σκέμπι Ορέστης.

Επίσης επιστρέφουν στην ομάδα οι Τσελέντης Κωνσταντίνος και Μαύρος Κωνσταντίνος που εκπλήρωσαν την στρατιωτική τους θητεία. Στο τμήμα αντρών θα ενσωματωθούν 5 παίκτες από την Κ16 γεννημένοι το 2007, οι: Ζαφειρούλης Βελισσάριος, Ζενέλι Νικόλας, Παπαδόπουλος Βασίλης, Καραγιαννάκης Γιώργος, Κουρνάζογλου Φίλιππος.

Στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή θα συνεχίσει ο Ζαζάνης Σταύρος. Στο ερχόμενο διάστημα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τους παίκτες που θα έρθουν να ενισχύσουν το ρόστερ.

Τέλος η διοίκηση ευχαρίστησε τους Λίτσο Σέρτζιο, Αραπάι Διονύση, Κράβαρη Δημήτρη, Ζησάκη Νίκο και Μητσάκο Γιωργο για την προσφορά τους στην ομάδα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ