Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Οι Δρομείς της Ελπίδας συγκίνησαν στον «1ο Αγώνα Μηδενικών Διακρίσεων»

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην εκδήλωση του Συλλόγου Δρομέων Ελπίδας με αφορμή το «1st Zero Discrimination Run» που συνδιοργανώνουν υπό την αιγίδα του ΟΑΚΑ, με την Ένωση Συμμετεχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τον Σύλλογο Ελλήνων Παραολυμπιονίκων και το TihioRace Care, παραβρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Λ. Κεφαλογιάννη.

Τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης ήταν οι πιλότοι των Δρομέων Ελπίδας με την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα να δίνει τα εύσημα και να βραβεύει τον Σπύρο Μήτρου, συγχαίροντας παράλληλα τους διοργανωτές για την εξαιρετική πρωτοβουλία.

 

 

«Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ.Πατούλης και όλοι εμείς στη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής εστιάζουμε σε δράσεις άρσης κάθε μορφής ανισοτήτων.  Οφείλουμε – ως αιρετοί, ως ενεργοί πολίτες και ως άνθρωποι – να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια στη διαμόρφωση κουλτούρας κατά των διακρίσεων. Ενώνουμε τις φωνές μας και στηρίζουμε τον «1ο Αγώνα Μηδενικών Διακρίσεων» γιατί η διαφορετικότητα στην εθνότητα, την κουλτούρα, τη γλώσσα αποτελεί στοιχείο του παγκόσμιου πολιτισμού. Θερμά συγχαρητήρια στην πρόεδρο των Δρομέων Ελπίδας Μ. Σταβάρα, τα μέλη του ΔΣ και σε όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση», σημείωσε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Βορείου Τομέα Αθηνών.

Στην εκδήλωση μεταξύ των άλλων παραβρέθηκαν οι αντιπεριφερειάρχες Παιδείας Μπ. Αλεξανδράτος και Υγείας Γ. Κεχρής, καθώς και οι γ.γ Καταπολέμησης Φτώχειας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γ.Σταμάτης και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μ.  Θεμιστοκλέους. 

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ