Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ολυμπιακοί: Έγραψε… ιστορία ο Απόστολος Χρήστου κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στα 200 μ. ύπτιο της κολύμβησης

Δημοσιεύθηκε

στις

Αυτός είναι ο Απόστολος Χρήστου, ο Έλληνας κολυμβητής που έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 200μ. ύπτιο, του πρώτου στην ιστορία του ελληνικής κολύμβησης σε πισίνα, ο Έλληνας αθλητής που έδωσε ένα τεράστιο μάθημα σε όλους μας να μην τα παρατάμε.

Ο Απόστολος Χρήστου βρέθηκε στην κόλαση, έζησε για την ακρίβεια την απόλυτη απογοήτευση, όταν έχασε το μετάλλιο για μία χεριά στον τελικό των 100μ. ύπτιο.

Ο Έλληνας κολυμβητής σκέφτηκε να τα παρατήσει και δεν το έκρυψε στην κάμερα. Το σκέφτηκε καλύτερα, μίλησε με την οικογένεια του και τους φίλους του και επέστρεψε πιο δυνατός, γράφοντας την απόλυτη ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Απόστολος Χρήστου επέστρεψε από την κόλαση στον παράδεισο, κάνοντας την απόλυτη ανατροπή στον τελικό 200μ. ύπτιο. Ο Έλληνας κολυμβητής έγραψε ιστορία, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο και πρώτο της Ελλάδας στην πισίνα σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Ιωάννης Μαλοκίνης έδωσε κατά κάποιο τρόπο τη σκυτάλη στον Απόστολο Χρήστου, καλύπτοντας έτσι ένα κενό 128 ετών. Τόσα χρόνια έπρεπε να περάσουν για να κατακτήσει η Ελλάδα δεύτερο μετάλλιο στην κολύμβηση σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τα συγχαρητήρια του ΚΚΕ στον κολυμβητή

“Πολλά συγχαρητήρια στον Απόστολο Χρήστου για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο τελικό των 200μ. ύπτιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

Η επιτυχία αυτή είναι μεγάλη, ιδιαίτερα αφού 3 μέρες πριν είχε χάσει το μετάλλιο στα 100μ. μόλις για 2 εκατοστά του δευτερολέπτου, βρήκε όμως τα ψυχικά αποθέματα και δικαιώθηκε, κατακτώντας το 2ο μετάλλιο για τη χώρα μας.

“Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους αθλητές που αγωνίζονται σήμερα και τις επόμενες ημέρες, “ανέφερε η ΚΕ του ΚΚΕ για τον κολυμβητή.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ