Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ξέσπασε ο Ντούσκος κατά της Ομοσπονδίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Έλληνας σκιφίστας έδωσε τον καλύτερο εαυτό του, αλλά δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών.

Ο Ντούσκος εξάντλησε τις δυνάμεις του στα τελευταία 500 μέτρα και κατέκτησε την έκτη θέση. Μετά τον αγώνα, σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την Ελληνική Ομοσπονδία Κωπηλασίας και τον ομοσπονδιακό προπονητή, Τζιάνι Ποστιλιόνε.

Ανάμεσα σε άλλα, δήλωσε: «Ορισμένες ενέργειες της ομοσπονδίας και του προπονητή επηρεάζουν την ψυχολογία μου. Ελπίζω άλλες ομοσπονδίες να μην κάνουν παρόμοια λάθη. Κοιμήθηκα μόλις τρεις ώρες όλη τη νύχτα. Νιώθω πολύ άσχημα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους Έλληνες. Είχα τη δυνατότητα να κατακτήσω ένα μετάλλιο, αλλά δυστυχώς το σώμα μου με εγκατέλειψε στα 1500 μέτρα, δεν είχα άλλη ενέργεια».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την έλλειψη ύπνου, είπε: «Ορισμένες λανθασμένες αποφάσεις του προπονητή με επηρέασαν. Είμαι πολύ στεναχωρημένος και δυστυχώς δεν μπορούσα να οργανώσω τις σκέψεις μου για να ξεκουραστώ. Χθες το βράδυ προσπάθησα να κοιμηθώ, αλλά δεν μπόρεσα καθόλου να κλείσω μάτι. Σήμερα αποφάσισα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την Ελλάδα».

«Ένα μεγάλο συγγνώμη στους Έλληνες»

Λίγη ώρα αργότερα, ο Νούσκος έκανε κι ένα ποστ στο Instragram, μέσω του οποίοι ζήτησε συγγνώμη από τους Έλληνες για την απόδοση του, ενώ τόνισε ότι δεν πρόκειται να τα παρατήσει και θα συνεχίσει να παλεύει. Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Έκτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και σήμερα δυστυχώς δεν κατάφερα να γυρίσω πίσω με ένα μετάλλιο.. Στο τέλος όμως της ημέρας αυτό είναι ο πρωταθλητισμός.

Όποιος είναι στην καλύτερή του μέρα κερδίζει στις λεπτομέρειες και για εμένα δεν ήταν αυτή η μέρα. Αυτό που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο συγγνώμη στους Έλληνες που δεν τους έκανα περήφανους αυτή τη φορά, αλλά θα υπάρξει και συνέχεια για εμένα, γιατί ένα πράγμα που έχω μάθει τόσα χρόνια στο κουπί είναι ότι όσο κι αν πονάς όσο κι αν αδικείσαι μην τα παρατάς ποτέ!

Μέσα από μεγάλες δυσκολίες κατάφερα να κερδίσω ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο κι αυτό είναι που μου δίνει δύναμη για την συνέχεια.

Εις το επανιδείν».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ