Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

ΟΦΝΙ: Ανετη ευρωπαϊκή πρόκριση

Δημοσιεύθηκε

στις


Διαδικαστικό φαίνεται πως ήταν τελικά το διήμερο της Παρασκευής και του Σαββάτου για την γυναικεία ομάδα χάντμπολ της Νέας Ιωνίας (ΟΦΝΙ), μιας και οι νταμπλούχες κέρδισαν την αντίστοιχη ομάδα του Λονδίνου και στα δύο παιχνίδια 11-35 το πρώτο 27-17 το δεύτερο. Και οι δύο αναμετρήσεις έγιναν στην έδρα της ελληνικής ομάδας στα Πευκάκια.
Σε ότι έχει να κάνει με τα παιχνίδια, στο ματς της Παρασκευής τα κορίτσια της Σοφίας Ναϊσίδου καθάρισαν από την αρχή τον αγώνα με τις Αγγλίδες παίκτριες να μην μπορούν να κάνουν κάτι. Με την Κεπεσίδου να σταματάει τα πάντα, την Τσακάλου να «μυρίζεται» από μακριά την εξέλιξη της φάσης και να δίνει την μπάλα συστημένη για γκολ και με μία Μπράουερ να πετάει σουτ ρουκέτες, όλα ήταν απλά. Όλα τα κορίτσια έδειξαν το ίδιο πάθος και θέληση, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι τα περισσότερα γκολ ήρθαν δια χειρός Παπανικολάου, εννιά τον αριθμό.
Στο δεύτερο ματς οι ρυθμοί από μεριά Ιωνίας ήταν κάπως πιο χαμηλοί και με την Παπανικολάου να είναι ξανά το πρώτο βιολί στα γκολ ήρθε η νίκη. Το κλειστό και τις δύο ημέρες ήταν μία «καυτή» έδρα που βοήθησε την ομάδα ψυχολογικά για να κάνει το 2×2 και να βρεθεί πανηγυρικά στον 3ο γύρο του EHF Cup γυναικών. Εκεί θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Αστραχανότσκα στις 14/15 Νοεμβρίου στη Ρωσία και στις 20/21 στην Αθήνα.

1ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ
LONDON HC- ΟΦ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 11-35 (ημχ 4-18)

LONDON HC (Παουλίν Μπρόσε): Μαρτσίνιακ 2, Πέρεζ 1, Σχονμπάχλερ 1, Κερντονκούφ, Στανκίεβιτς 1, Ράχνμπεργκ 2, Βίεχμαν, Μπαίκοβα, Φεράρα, Γκαραλότσκα 4, Ταστ, Λαμ.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Σοφία Ναϊσίδου): Κεπεσίδου, Μπαλάφα 2, Αργυροπούλου, Μπράουερ 5, Παπανικολάου 9, Παπά 5, Γκουζούλη 2, Πανούση, Στασινού, Ζηνωνίδου 1, Μανδά 2, Τσάκαλου 3, Διακογιάννη 2, Βασιλειάδου, Χρονοπούλου 1, Στουγιαννίδου 3.

Διαιτητές: Λόντσαρ Ν.- Λόντσαρ Ζ. (Κροατία), Παρατηρητής: Κωνσταντίνου (Κύπρος).

2ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΟΦ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ- LONDON HC 27-17 (11-8 ημχ.)

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Σοφία Ναϊσίδου): Κεπεσίδου, Μπαλάφα 5, Αργυροπούλου 2, Μπράουερ 3, Παπανικολάου 5, Παπά 4, Γκουζούλη, Πανούση, Στασινού, Ζηνωνίδου 1, Μανδά, Τσάκαλου 2, Διακογιάννη 1, Βασιλειάδου 1, Χρονοπούλου 1, Στουγιαννίδου 2.

LONDON HC (Παουλίν Μπρόσε): Μαρτσίνιακ, Πέρεζ 2, Σχονμπάχλερ, Κερντονκούφ, Στανκίεβιτς 2, Ράχνμπεργκ 1, Βίεχμαν, Μπαίκοβα, Φεράρα 2, Γκαραλότσκα 10, Ταστ, Λαμ.

Διαιτητές: Λόντσαρ Ν.- Λόντσαρ Ζ. (Κροατία), Παρατηρητής: Κωνσταντίνου (Κύπρος).

Διαβάστε επίσης:

Λαμπρινή Τσακάλου: Συγκέντρωση για το δύσκολο μήνα που έρχεται

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ