Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ο Γιώργος Τζατζιμάκης πάει Κολομβία

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο νεαρός αθλητής του ΑΓΣ «ΑΝΑΤΟΛΗ» Νέας Ιωνίας Γιώργος Τζατζιμάκης,  μετέχοντας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, Νεανίδων που έγινε στο Εθνικό Στάδιο των Σερρών, έλαβε μέρος στα 10.000 μ. βάδην. Με την επίδοση που πέτυχε (45΄.26΄΄.83) πήρε το εισιτήριο για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο  Πρωτάθλημα  Παίδων-Κορασίδων, που θα γίνει από 15 έως και 19 Ιουλίου στο Κάλι Κολομβίας. Στο εν λόγω πρωτάθλημα θα πάει η Ελληνική Εθνική Ομάδα με 12 παίδες και 14 κορασίδες. Τα νεαρά αυτά άτομα αποτελούν την ελπίδα και το μέλλον του Ελληνικού Στίβου. Η αναχώρηση θα γίνει την Κυριακή 12 Ιουλίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αθλητής της ΑΝΑΤΟΛΗΣ αποτέλεσε την έκπληξη των αγώνων, καθόσον είναι νέος στο αγώνισμα του βάδην, αλλά και σε κάθε εμφάνισή του, εκτός του ότι καταλαμβάνει ζηλευτή θέση στο βάθρο, βελτιώνει και την προσωπική του επίδοση, με αποκορύφωμα και ολοκλήρωση τον καταπληκτικό χρόνο του περασμένου Σαββάτου. Ο Γιώργος Τζατζιμάκης ανακηρύχθηκε πρώτος Πανελληνιονίκης στα 10.000 μ. βάδην στο σχολικό Πανελλήνιο πρωτάθλημα μαθητών Λυκείων, πρώτος νικητής στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας και δεύτερος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων που έγινε πριν μία εβδομάδα στα Τρίκαλα.

Ακούραστος και σε κάθε αγώνα με πείσμα και αγωνιστικότητα προσβλέπει σε υψηλές επιδόσεις, παρά το φορτωμένο πρόγραμμα που έχει καθημερινά στα μαθήματά του. Χαρακτηριστικό είναι ότι είναι αριστούχος και των τριών τάξεων του Γυμνασίου και της πρώτης τάξης του Λυκείου, στην οποία συγκέντρωσε υψηλή βαθμολογία 19.3/12.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, εκφράζοντας τα αισθήματα και των υπολοίπων μελών του, συγχαίρει το Γιώργο Τζατζιμάκη και του εύχεται να έχει υγεία και πάντοτε να πετυχαίνει τους στόχους του. Στη μακρινή Κολομβία να έχει ένα καλό αγώνα, αντάξιο των προσπαθειών του. Στην οικογένειά του και στον προπονητή του κ. Ηλία Γκαραβέλα (φωτο), συμμετέχοντας στη χαρά τους, επίσης το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει τα συγχαρητήριά του.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ