Αθλητισμός
Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συμμετέχει στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου
Στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου συμμετέχει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στο πλαίσιο της δράσης Όλοι Μαζί Μπορούμε, που θα γίνει την Κυριακή 20 Μαΐου, ταυτόχρονα, σε 22 δήμους της Αττικής.
Ο κάθε αγώνας δρόμου θα περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 5χλμ και δυναμικού βάδην 5χλμ. Στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής η εκκίνηση δίνεται στις 9.00 πμ έξω από το Πολιτιστικό Πολύκεντρο (Κουντουριώτου και Νεότητος).
Η διαδρομή
Οι δρομείς θα ανέβουν την Κουντουριώτου και την Ελ. Βενιζέλου, θα στρίψουν στην Θερμοπυλών για να ξανακατέβουν έως την Μελ. Μερκούρη, κάνοντας την ίδια διαδρομή επί δύο φορές, για να τερματίσουν και πάλι στην αφετηρία.
Δηλώσεις συμμετοχής
Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» (www.oloimazimporoume.gr) και της Viva.gr. Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ.
Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα του Δήμου θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα και θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις6 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας