Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ο Πανερυθραϊκός πληρώνει τις απουσίες του

Δημοσιεύθηκε

στις


Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε στην εκτός έδρας συνάντηση κόντρα στον Εθνικό Πειραιά ο Πανερυθραϊκός μένοντας πίσω στην κατάταξη των ομάδων που διεκδικούν την πρωτιά και την άνοδό στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Οι Ερυθραιώτες παρουσιάστηκαν κόντρα στους κυανόλευκους του Πειραιά χωρίς τους τιμωρημένους Γκόλια και Μολφέση και τους τραυματίες Τριανταφύλλου και Σαξανίδη και ‘’πλήρωσε’’ αυτό το γεγονός με ήττα που τον φέρνει σε δύσκολη θέση καθώς στη συνέχεια θέλει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες (με Οδηγήτρια και Εθνικό μέσα και τον Α.Ο. Χαϊδαρίου εκτός) για να κατακτήσει το πολυπόθητο εισιτήριο ανόδου. Οι γηπεδούχοι σε γενικές γραμμές παρουσιάστηκαν καλύτεροι και στο 7΄ έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν καθώς σε σουτ του Παυλόπουλου η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε. Η πίεση συνεχίσθηκε και στο 23΄ σε σουτ που έκανε ο Σάμιος η μπάλα βρήκε στο χέρι του Παπαθανασίου με τον διαιτητή να σφυρίζει πέναλντυ και τον Σούφλα να το εκτελεί κάνοντας το 1-0. Στο 36΄ο Σάμιος είχε νέο δοκάρι για τους Πειραιώτες με το πρώτο μέρος να λήγει με αυτό το σκορ.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου οι κόκκινοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά έδειχναν πως δεν μπορούσαν να φανούν αποτελεσματικοί με τον Εθνικό στο 68΄να΄εχει νέο δοκάρι με τον Παυλόπουλο. Ωστόσο, στο 82΄σε φάουλ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι ο Ξενιτόπουλος με όμορφη εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Ο Πανερυθραϊκός μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και των κυπέλων ΕΠΣΑ και ερασιτεχνών έδειξε πως η ανεπάρκεια σε έμψυχο υλικό με ισάξιους ποδοσφαιριστές στοιχίζει και μόνο σε περίπτωση θαύματος θα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο ανόδου για την Γ΄ Εθνική κατηγορία

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ