Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ο Χαβιέρ Οσβάλντο Μεντόσα στην Κηφισιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Χαβιέρ Οσβάλντο Μεντόσα, ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Γεννημένος στις 2 Σεπτεμβρίου 1992 στο Ταρταχάλ της Αργεντινής, έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ακαδημία της Χιμνάσια Λα Πλάτα. Σταδιακά προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του συλλόγου, απ’ όπου παραχωρήθηκε δανεικός στην Ατλέτικο Τουκουμάν το 2016/17.

Ακολούθως, αγωνίστηκε σε Τσακαρίτα Τζούνιορς, Ινστιτούτο και Ουρακάν στην Αργεντινή.

Το καλοκαίρι του 2020 μετακόμισε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικού, με τον οποίο κατέγραψε 54 συμμετοχές με 6 γκολ και 6 ασίστ σε δύο χρόνια. Στο πρώτο μισό του 2022/23 φόρεσε τη φανέλα του Ιωνικού, πριν πάρει μεταγραφή για την ΑΕΛ Λεμεσού.

Στον ενάμιση χρόνο που φόρεσε τη φανέλα του κυπριακού συλλόγου, είχε 39 συμμετοχές με 3 γκολ και 5 ασίστ σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Και ο Ιβάν Φεντερίκο Μιούλερ στην Κηφισιά

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Ιβάν Φεντερίκο Μιούλερ, ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Γεννημένος στις 31 Αυγούστου 1999 στην Αργεντινή, ο Ιβάν Φεντερίκο Μιούλερ ξεκίνησε από την Ακαδημία της Club Estudiantes de La Plata Club πριν φορέσει τη φανέλα της Atletico Excursionistas με την οποία είχε 12 γκολ σε 50 συμμετοχές.

Στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου του 2021/22 πήρε μεταγραφή για την Ιεράπετρα, στην οποία αγωνίστηκε για ενάμιση χρόνο. Σε αυτό το διάστημα είχε 37 συμμετοχές με 9 γκολ και 9 ασίστ στη Super League 2.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο μετακόμισε στα Χανιά, με τα χρώματα των οποίων είχε 27 συμμετοχές με 6 γκολ και 2 ασίστ σε Super League 2 και Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ