Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Πέρασαν στον τελικό οι κοπέλες του ΟΦΝΙ

Δημοσιεύθηκε

στις


Με δύο νίκες επί του ΠΑΟΚ η μεγάλη ομάδα της Νέας Ιωνίας στις γυναίκες, ο ΟΦΝΙ πέρασε στον τελικό και εκεί θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Αρτας με στόχο τον τίτλο. Οι Ιωνιώτισες μετά την νίκη τους στο πρώτο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη και πιο ειδικά ‘’στο σπίτι του χάντμπολ’’ στην Μίκρα φιλοξένησαν τις ασπρόμαυρες στα Πευκάκια αλλά δεν ήταν ευγενικές μαζί τους αφού τις κέρδισαν με σκορ 28-21 αποκλείοντας τες από την συνέχεια.

Οι μπλέ ήταν καλύτερες από τις αντίπαλές τους και παρά το ισορροπημένο ξεκίνημα στο τρίτο δεκάλεπτο άρχισαν να ανοίγουν την υπέρ τους διαφορά δείχνοντας αποφασισμένες να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό. Για την ομάδα της Σοφίας Ναϊσίδου πρώτη σκόρερ ήταν η Τσακάλου με έντεκα γκολ και ακολούθησαν οι Μπράουερ με πέντε η Χρυσή με τέσσερα και οι Μασμανίδου και Παπά με τρία τέρματα. Η εξέλιξη του σκορ ήταν ανά πεντάλεπτο 2-1, 5-6, 8-7, 10-8, 13-10, 16-11(ημίχρ.), 20-11, 22-14, 23-14, 25-18, 27-19, 28-21.

H προπονήτρια της Νέας Ιωνίας Σοφία Ναϊσίδου είπε: «Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες. Σημαντικό στοιχείο ήταν ότι έπαιζαν πολλές ελληνίδες με μικρό μ.ο. ηλικίας. Το παιχνίδι κρίθηκε στην δική μας άμυνα που στάθηκε πολύ καλά για 60 λεπτά. Από ότι έχει αποδειχθεί οι έδρες δεν παίζουν ρόλο. Ήταν απλώς ένα βήμα προς τον τίτλο, αλλά υπάρχει ακόμα μεγάλος δρόμος. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα του ΠΑΟΚ. Τα τελευταία χρόνια μέσα σε λίγα χρόνια έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου κάτι που το έχουμε ανάγκη σαν γυναικείο χάντμπολ. Επίσης θέλω να συγχαρώ θερμά την Γρηγορία Γκόλια, ίσως την σημαντικότερη παίκτρια που έχει βγάλει η Ελλάδα στο χάντμπολ και κατά την άποψη μου πολύ καλή προπονήτρια».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ