Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Πήραν κούπα και …εγγυήσεις για το γήπεδο

Δημοσιεύθηκε

στις


Πολύς κόσμος, γονείς αθλητών στη συντριπτική πλειοψηφία, αλλά και φίλοι του Άτταλου, βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Αττάλου Νέας Φιλαδέλφειας, στην εκδήλωση λήξης των ακαδημιών του συλλόγου. Ο κόσμος χειροκρότησε θερμά τους αθλητές, πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, στους οποίους απονεμήθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά βραβεία. Παρών στην εκδήλωση και ο δήμαρχος της πόλης κ. Άρης Βασιλόπουλος, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους, τονίζοντας παράλληλα την αξία του αθλητισμού.
Στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος έδωσε και είδηση ότι έχει εξασφαλιστεί και θα διατεθεί σημαντικό ποσό για την ανακατασκευή του προπονητικού κέντρου του Αττάλου. Μια εξαγγελία που έγινε δεκτή με ενθουσιασμό απ’ όλους τους παρευρισκόμενους.
Μετά τις απονομές των μεταλλίων ο δήμαρχος απένειμε κύπελλο στην α΄ ομάδα, για την άνοδό της στη Β΄κατηγορία ΕΠΣΑ. Το κύπελλο παρέλαβαν ο προπονητής κ. Βαγγέλης Σπηλιώτης και ο ποδοσφαιριστής Κώστας Κραβαρίτης.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο υπεύθυνος αθλητισμού του δήμου κ. Θοδωρής Μανωλεδάκης, η αντιπρόεδρος του ΠΠΙΕΔ κ. Ευτυχία Παπαλουκά, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέο» κ. Γιώργος Αράπογλου και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ζούμε Μαζί» κ. Απόστολος Κόντος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ