Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Πανελλήνιες νίκες για την «Ανατολή»

Δημοσιεύθηκε

στις



Η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε για το Γυμναστικό Σύλλογο της Νέας Ιωνίας «Ανατολή» με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, που έγινε 19 και 20 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Ο Σύλλογος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στα μέλη του, αλλά και στους φίλους του, ότι έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο η χρονιά, αφού οι αθλητές και οι αθλήτριές του, παρά τους τραυματισμούς που είχαν τους τελευταίους δύο μήνες, κατάφεραν και ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών, αλλά και έδωσαν πολύτιμους βαθμούς στο Σύλλογο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α΄- Παγκορασίδων Α΄ 5 και 6 Ιουλίου στο Λουτράκι: 5.000 μ. βάδην 1ος ο Τζατζιμάκης Γιώργος με χρόνο 26.34.58 επιτυγχάνοντας 1.1/2 λεπτό βελτίωση της ατομικής του επίδοσης.
3.000 μ. βάδην 3η η Φιλτισάκου Κυριακή με χρόνο 15.31.61 βελτιώνοντας την ατομική της επίδοση. Στο ίδιο αγώνισμα συμμετοχή είχε και η αθλήτριά μας Σαλμά Έφη που τερμάτισε 14η με χρόνο 18.33.50. Υστέρησε από τις επιδόσεις της, αλλά βαθμολογήθηκε.
Σφαιροβολία 5ος ο Μαυροδόντης Βαγγέλης με βολή στα 13,31 μ.
Σκυταλοδρομία 4 Χ 80 Παγκορασίδων, με τις αθλήτριες: Πατεράκη Κων/να, Δάφνη Μαρία, Σκλάβου Κατερίνα και Δερμιτζάκη Στεφανία με χρόνο 44.14
Σκυταλοδρομία 4 Χ 300 Παμπαίδων, με τους αθλητές: Φιλτισάκο Στάθη, Ρουστά Θανάση, Τζατζιμάκη Γιώργο και Κουφάκο Χάρη με χρόνο 2.50.80

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων 12 και 13 Ιουλίου στη Λάρισα:
Τριπλούν Παίδων: 6ος ο Μαλάι Κλίντι με άλμα 13,73
Στο Πρωτάθλημα συμμετείχε και η αθλήτρια  Ανθούλα Μιχελή, στο άλμα σε μήκος και στα 100 μ., όπου πέτυχε 5,06 μ. και 13.72 αντίστοιχες επιδόσεις, που δεν την ικανοποίησαν. Να ληφθεί όμως υπόψη ότι η αθλήτρια βασανίστηκε επί δίμηνο με οξείς τραυματισμούς.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών 19 και 20 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο:
400 μ. με εμπόδια γυναικών: η πρωταθλήτριά μας Γούπου Τάνια κατετάγη στην 13η θέση με χρόνο 65.22, βαθμολογήθηκε, αλλά δεν κατάφερε να μπει στον τελικό του αγωνίσματος.
Συμμετοχή στα 5.000 μ. είχε ο αθλητής μας Πατουλιώτης Στέφανος, με χρόνο 17.23, υπολειπόμενος  από τις επιδόσεις του.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου, τους προπονητές και τους γονείς των πιο πάνω αθλητών. Εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ υπόλοιπο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ και στις ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, όλοι πάλι στο Στάδιό μας για καινούργιους αγώνες» τονίζεται στην ανακοίνωση του σωματείου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ