Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Παράβαση κανονισμού σημειώθηκε στον αγώνα μεταξύ Ιωνικού Α.Σ. Ν. Φιλαδέλφειας Basketball Club και Α.Ο. Αντύπα

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Κυριακή 19/5/24, στο Κλειστό Γήπεδο Ιωνικός «Ζαχαρίας Αλεξάνδρου», έλαβε χώρα ο πρώτος αγώνας της τελικής φάσης ανόδου για την Α1 Γυναικών (Νότιος Όμιλος), μεταξύ των ομάδων ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ. ΝΦ – ΑΟ. ΑΝΥΝΤΑΣ.

Ο Ιωνικός Αθλητικός Σύνδεσμος Νέας Φιλαδέλφειας αναφέρει πως, στα 3:68” δευτερόλεπτα πριν την λήξη της αναμέτρησης, και ενώ το σκορ ήταν 55-53 υπέρ της ομάδας τους, έγινε ξεκάθαρη παράβαση κανονισμού. Συγκεκριμένα, ο Σύνδεσμος υπογράμμισε πως η αθλήτρια που δέχτηκε την εισαγωγική πάσα (Ν. 11 Παπαρδέλα Βασιλική) κατά την επαφή της με την μπάλα, πάτησε ξεκάθαρα την πλαϊνή γραμμή του γηπέδου και στη συνέχεια, ενώ βρισκόταν εκτός ορίων αγωνιστικού χώρου, πάσαρε την μπάλα στη συμπαίκτρια της (Ν. 6 Μαργώνη Ζωή) και αυτή έβαλε τρίποντο το οποίο αλλοίωσε το τελικό αποτέλεσμα (55-56).

Η ομάδα έχει ως πάγια θέση ότι οι αγώνες πρέπει να κρίνονται μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ και ότι οι κανονισμοί υπάρχουν για να τηρούνται, “αλλά και ότι σε καμία ομάδα δεν αξίζει να καταδικάζεται από ένα ακούσιο ανθρώπινο λάθος”, όπως διευκρινίζει.

Άλλωστε, σε ανάλογες περιπτώσεις την τρέχουσα αλλά και των προηγούμενων αγωνιστικών περιόδων, αποδόθηκε δικαιοσύνη (πχ. στις αναμετρήσεις ΔΑΦΝΗ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ NATIONAL LEAGUE 1, ΛΑΥΡΙΟ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ STOIXIMAN BASKET LEAGUE, ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΔΑΦΝΗ NATIONAL LEAGUE 2).

“Είναι σαφές δεν μπορεί να διεξαχθεί η προσεχής αναμέτρηση ( 22/5 21:30 Α.Ο. ΑΜΥΝΤΑΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ Ν. Φ.) εάν και εφόσον δεν ολοκληρωθεί άμεσα η εκδίκαση της υπόθεσης”, ολοκληρώνει ο Ιωνικός Αθλητικός Σύνδεσμος.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ