Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Παρέμεινε το 80% του ρόστερ της Α.Ε. Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Δ.Σ της Α.Ε. Μεταμόρφωσης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της για την νέα σεζόν με τους ποδοσφαιριστές Γιατρά Παναγιώτη,Κοτζάι Άγγελο,Στεργίου Σταύρο και Τόλια Στάθη.

Τέσσερις από τους μικρότερους ηλικιακά παίκτες της ομάδας οι οποίοι από την περσινή σεζόν πήραν χρόνο συμμετοχής στην Ανδρική ομάδα ανανέωσαν και για του χρόνου,προσθέτοντας ακόμα μεγαλύτερο «βάθος» στο ρόστερ της Α.Ε.Μ.

Παράλληλα, την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού Κώστα Λάππα ανακοίνωσε η ΑΕ Μεταμόρφωσης.

Συγκεκριμένα. το δελτίο Τύπου με τίτλο: “1η Μεταγραφή ο Λάππας” αναφέρει σχετικά: “Το Δ.Σ της Α.Ε. Μεταμόρφωσης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λάππα Κώστα.

Στη θέση του κεντρικού αμυντικού η 1η μεταγραφή για την νέα σεζόν από την Α.Ε.Μ.

Ο 33χρονος στόπερ αγωνιζόταν την περσινή σεζόν στην ομάδα της Χρυσούπολης ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στον Ήφαιστο Περιστεριού, την Αγία Ελεούσα, τα Πετράλωνα, την Αθηναΐδα,την Κηπούπολη και την Σπάρτη.

Ο νέος παίκτης της Α.Ε.Μ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον προπονητή της ομάδας μας Δημήτρη Φιλίππου,τον Πρόεδρο Κυριάκο Δρακουλαράκο και τον αθλητικό διευθυντή Άρη Γκάνια για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν.

Κώστα, σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια της Α.Ε.Μ !Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!”

Ανανέωσε και το… βαρύ πυροβολικό

Τέλος, το Δ.Σ της Α.Ε. Μεταμόρφωσης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της για την νέα σεζόν με τον ποδοσφαιριστή Μαρτέκα Βασίλη.

Στην ανακοίνωση τονίζεται χαρακτηριστικά: “Με περισσότερα από 300 γκολ στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ,αποτελεί έναν από τους αρχισκόρερ των Αθηναϊκών γηπέδων.

Με 23 γκολ την περσινή σεζό,  οδήγησε την Α.Ε.Μ στο αήττητο πρωτάθλημα και την επάνοδο στην Β´ Κατηγορία!

Και η νέα αγωνιστική περίοδο θα βρει τον Βασίλη Μαρτέκα με την φανέλα της Α.Ε.Μ αφού μετά από κοινή επιθυμία όλων των εμπλεκόμενων ο πολύπειρος σέντερ φορ συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του Συλλόγου.

Βασίλη, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ