Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Πραγματοποιήθηκε η 8η Γιορτή Γυμναστικής του Δήμου Φυλής

Δημοσιεύθηκε

στις


Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Ιουνίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ζωφριάς και παρουσία του δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, η 8η γιορτή γυμναστικής που διοργάνωσε το τμήμα Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Φυλής.

18 ομάδες με παιδιά από 4 έως 13 ετών έδωσαν όμορφες παραστάσεις και χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο. Latin χορογραφίες, ρυθμική γυμναστική, ακροβατική γυμναστική, θεματικές χορογραφίες και άλλα πολλά ήταν αυτά που απόλαυσαν οι θεατές.

Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά, τους γονείς και τους καθηγητές τους έδωσε ο δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς, που ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι και στα παιδιά να έχουν πάντα επιτυχίες.

Στη σημαντική δουλειά που κάνει το συγκεκριμένο τμήμα εστίασε το χαιρετισμό του ο αναπληρωτής Δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού και Πολιτισμού, Γιώργος Μαυροειδής, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά και υπογράμμισε πως το επίπεδο στο τμήμα γυμναστικής είναι εφάμιλλο και ανταγωνίζεται ισάξια ακόμα και τα αγωνιστικά τμήματα που μετέχουν στις μεγάλες διοργανώσεις. “Γι’ αυτό και εμείς αποφασίσαμε να βραβεύσουμε τα παιδιά και με βάση το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησαν να πάνε δωρεάν για τρεις ημέρες και να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό του Λουτρακίου”, κατέληξε.

Στην εκδήλωση, ο δήμαρχος Φυλής  και ο αναπληρωτής δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού και Πολιτισμού βράβευσαν τις προπονήτριες της ομάδας του Δήμου Φυλής, Σοφία Σερέπα και Αλεξάνδρα Κοντοθανάση και τις συνεχάρησαν για την πολύ καλή δουλειά τους με τα παιδιά.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ