Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Πρώτη εμφάνιση της αθλήτριας των κορασίδων Ι. Αεράκη στη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΑΣΑ Διονύσου

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ταλαντούχα και φιλόδοξη αθλήτρια της ομάδας Κορασίδων (γεν 2009) του ΑΣΑ Διονύσου, Ίριδα Αεράκη, πραγματοποίησε την Κυριακή 11/2 το ντεμπούτο της στην Α2 Εθνική κατηγορία στον εκτός έδρας αγώνα του ΑΣΑ Διονύσου με τον Ολυμπιακό Κερατσινίου.

Η  συμμετοχή της ήταν αποτέλεσμα της προσήλωσής της στην προπόνηση και του χρόνου που αφιερώνει για να κάνει προπονήσεις και με τη γυναικεία ομάδα, γεγονότα που προκάλεσαν το ενδιαφέρον του προπονητή της ομάδας, Κώστα Κότσιρα.

Η παρθενική συμμετοχή της αθλήτριας στη γυναικεία ομάδα και η προβίβασή της από τις ακαδημίες, αντιπροσωπεύει την αρχή μιας νέας
εποχής για τον ΑΣΑΔ που έχει εκφραστεί ως στρατηγική φιλοσοφία πορείας και εξέλιξης του συλλόγου, με την πεποίθηση ότι την ίδια πορεία θα ακολουθήσουν και άλλες αθλήτριες των ακαδημιών στο προσεχές μέλλον.

Η Ίρις Αεράκη δήλωσε τα εξής: “Χαίρομαι πολύ που έχω τη δυνατότητα να προπονούμαι με τη γυναικεία ομάδα. Ευχαριστώ όλες τις αθλήτριες της ομάδας γιατί με βοηθούν σε ό,τι δεν καταλαβαίνω. Με έκαναν να ενσωματωθώ στην ομάδα και να πάψω να νιώθω άβολα πολύ γρήγορα. Στην αρχή του αγώνα και στο ζέσταμα ήμουν πολύ μπερδεμένη, χαμένη θα έλεγα, αλλά σταδιακά άρχισα να αισθάνομαι πιο άνετα με το περιβάλλον και την ιδέα του αγώνα”.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ