Αθλητισμός
Πρώτη νίκη για την Πεύκη στα μπαράζ – Επικράτησε με 3 – 2 εκτός έδρας του Ηρακλή Περιστερίου
![](https://www.xtypos.gr/wp-content/uploads/2020/10/football_shutterstock_140129320.jpg)
Σε ένα ματς όπου η έλλειψη βαθμολογικού άγχους επέτρεψε στις δύο ομάδες να αγωνιστούν ελεύθερα και χωρίς άγχος, η Πεύκη επικράτησε εκτός έδρας επί του Ηρακλή Περιστερίου με 3 – 2.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν έτσι τους πρώτους τους βαθμούς στη διαδικασία των μπαράζ, και έτσι οι δύο ομάδες έχουν από τρεις βαθμούς.
Στο 43′ ο Βαρδαραμάτος έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν άμεσα και στο 44′ να ισοφαρίζουν σε 1-1 με τον Μακρή. Στο 54′ ο Σπυριδάκης με πέναλτι έκανε το 1-2, με τον Γιώτη στο 70′ να ισοφαρίζει σε 2-2. Ο ίδιος παίχτης είχε δοκάρι στο 78′, αλλά στο 87′ ο Σπυριδάκης με το 2ο προσωπικό γκολ διαμόρφωσε το τελικό 2-3.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Παπαδιώτης, Δρουγουνάκης, Σφίχτης, Πάνος, Χάιδας, Μήτρος Π., Βαρδαραμάτος, Μήτρος Ν., Πάσχος (46′ Μαγκίτσας), Βασιλείου (62′ Γιώτης), Χρυσοχόος (85′ Μπαλούτσος).
ΠΕΥΚΗ: Σαμιώτης, Παπακωνσταντίνου, Αντίοχος (83′ Λιβεριάδης), Ανδρλέου, Μπογκντάνι, Μπάρε Β., Μακρής, Ανυφαντής, Θανάση (70′ Μπάρε Α.), Σπυριδάκης, Αμωράτης.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις7 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας