Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Σημαντική ενίσχυση με Μιχάλη Χριστοδουλίδη στο Χαλάνδρι

Δημοσιεύθηκε

στις

Την απόκτηση του εξαιρετικού γκολκίπερ Μιχάλη Χριστοδουλίδη ανακοίνωσε η ΑΕ Χαλανδρίου.

Το δελτίο Τύπου του συλλόγου σημειώνει σχετικά: “Η ΑΕ Χαλανδρίου ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Μιχάλη Χριστοδουλίδη.

Ο 21 ετών ύψους 1.89 τερματοφύλακας μετακομίζει στο Χαλάνδρι από τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης με τον οποίο αγωνίστηκε πέρσι ως βασικός.

Ο Μιχάλης προέρχεται από την ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ όπου έχει αποτελέσει μέλος της ανδρικής ομάδας με 2 συμμετοχές στην SL2, ενώ έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα με την Κ20 στη SL2 όντας & αρχηγός. Ο Μιχάλης παράλληλα σπουδάζει στο ΕΜΠ Πολιτικός Μηχανικός.

Η ΑΕ Χαλανδρίου καλωσορίζει τον Μιχάλη στην οικογένεια της ΑΕ Χαλανδρίου & του εύχεται να έχει μια καλή χρονιά με υγεία & πολλές αποκρούσεις.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, το έργο του προπονητή τερματοφυλάκων Τάκη Παντέλη θα είναι πολύ δύσκολο, αφού θα έχει να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις ταλαντούχους και ισάξιους τερματοφύλακες!”

Ελεύθερος από το Χαλάνδρι ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης

Παράλληλα, ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι πλέον ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έλυσε τη συνεργασία του με την ΑΕ Χαλανδρίου και πλέον καλείται να επιλέξει πού θα παίξει ποδόσφαιρο τη νέα σεζόν.

Η διοίκηση της ομάδας ευχαρίστησε τον Δημήτρη Τριανταφυλλίδη για την προσφορά του στον σύλλογο, και του εύχεται καλή συνέχεια με υγεία.

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ