Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Στη γιορτή λήξης της αθλητικής περιόδου της Αναγέννησης Πεύκης παρευρέθηκε ο δήμαρχος, Μ. Ψυχάλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Τις αθλητικές δραστηριότητες των νεαρών αθλητών της Αναγέννησης Πεύκης παρακολούθησε στο Δημοτικό Στάδιο ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, την Τρίτη 18 Ιουνίου, στο πλαίσιο της γιορτής για την ολοκλήρωση της αθλητικής περιόδου.

Ο κ. Ψυχάλης στον χαιρετισμό του, αφού έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές, τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, στάθηκε στις προσπάθειες της διοίκησης για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών.

Πιο συγκεκριμένα ο δήμαρχος τόνισε ότι το τελευταίο διάστημα τοποθετείται δίχτυ ασφαλείας πίσω από τα δύο τέρματα, ενώ γίνεται και συντήρηση στον τάπητα του αγωνιστικού χώρου. Στη συνέχεια, επεσήμανε ότι σύντομα θα τοποθετηθεί φωτισμός LED τόσο στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης, όσο και στο διαδημοτικό γήπεδο Μεταμόρφωσης- Λυκόβρυσης.

Ολοκληρώνοντας, ο κ. Ψυχάλης υπογράμμισε ότι ο Δήμος βρίσκεται διαρκώς δίπλα στους αθλητικούς συλλόγους, στηρίζοντας τις δράσεις τους.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Σωτηρίου, ο οποίος ανέφερε ότι η διοίκηση κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου όλοι να αθλούνται σε συνθήκες ασφάλειας. «Προχωρούμε σε μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις για να κάνουμε τη ζωή των ανθρώπων του αθλητισμού πιο εύκολη», είπε χαρακτηριστικά.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσε και ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Γιάννης Καλαμπαλίκης, ο οποίος χειροκρότησε τις προσπάθειες των αθλητών.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ