Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Στον Πανερυθραϊκό ο Κωνσταντίνος Δημητρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μια εντυπωσιακή κίνηση προχώρησε ο Πανερυθραϊκός, καθώς με συντονισμένες ενέργειες ήρθε σε συμφωνία με τον μεσοεπιθετικό Κωνσταντίνο Δημητρίου.

Ο σύλλογος της Νέας Ερυθραίας με την κίνηση αυτή ενισχύθηκε σημαντικά, καθώς ο Δημητρίου έχει τεράστια εμπειρία και μπορεί να δώσει λύσεις, τόσο στην μεσαία γραμμή, στο δημιουργικό κο0ομμάτι, όσο και στην επίθεση, στον εκτελεστικό τομέα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Δημητρίου πέρυσι αγωνίσθηκε με την Αγία Παρασκευή, ενώ τα προηγούμενα οκτώ χρόνια αποτελούσε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος την Θύελλα Ραφήνας. Μάλιστα ο Δημητρίου με την ομάδα της Ραφήνας είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Γ Εθνική και είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στον τέταρτο όμιλος πετυχαίνοντας 16 γκολ.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, εκτός από την Γ Εθνική, έχει πάρα πολλές συμμετοχές και στη Superleague 2, καθώς έχει αγωνισθεί με επιτυχία στον Βύζαντα Μεγάρων , στην Καλλιθέα, αλλά και στον Τύρναβο.

Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί ότι στο ξεκίνημα της καριέρας του ο Δημητρίου είχε αγωνισθεί και πάλι στο0ον Πανερυθραϊκό, όπου έκανε τα πρώτα του βήματα και μάλιστα αυτό μέτρησε καταλυτικά στην απόφαση του να πει το πολυπόθητο «ναι» στην ομάδα της Ερυθραίας.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός όλο αυτό το διάστημα άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή το πρότζεκτ που του ανέπτυξαν ο πρόεδρος του συλλόγου Τόνι Αχαρονιάν και ο νέος τεχνικός της ομάδας Αντώνης Τσιμπάκης, οπότε έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος και αποφάσισε να βοηθήσει την ομάδα των βορείων προαστίων στην νέα προσπάθεια που θα κάνει.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ