Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Συγκινητικό “διαζύγιο” Παπαδήμα – Αλσούπολης: Η αποχαιρετιστήρια δήλωση του αρχηγού της ομάδας της Ν. Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

“Βελούδινο” ήταν το διαζύγιο ανάμεσα στον αρχηγό της ομάδας της Αλσούπολης, Νίκο Παπαδήμα, και τη διοίκηση του συλλόγου της Νέας Ιωνίας.

Χαρακτηριστικά, στην ανακοίνωση της ομάδας σημειώνεται: “Όπως και στη ζωή, έτσι και το ποδόσφαιρο έρχεται η στιγμή του αποχαιρετισμού.

Έτσι και στη δική μας ομάδα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποχαιρετήσουμε τον αρχηγό μας, έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή και χαρακτήρα που τίμησε την φανέλα της ομάδας μας τα τελευταία τρία χρόνια και ήταν ενεργό μέλος των Ακαδημιών μας είτε από την θέση του προπονητή είτε του τεχνικού διευθυντή βοηθώντας την ομάδα μας να κάνει βήματα προόδου και σε αυτό τον τομέα. Νικόλα, σου ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία και ευτυχία στην προσωπική σου ζωή και καλή συνέχεια στην νέα ποδοσφαιρική σου επιλογή. Δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν. Άλλωστε, μία φορά Αλσούπολη, για πάντα Αλσούπολη”.

Από την άλλη πλευρά, με δήλωσή του, ο Νίκος Παπαδήμας θέλησε να αποχαιρετήσει την ομάδα της Αλσούπολης από την οποία αποχώρησε, και να ευχαριστήσει όλους όσους συνεργάστηκε.

Αναλυτικά απάντησε: “Μετά από 3 χρόνια, αποχωρώ από την ομάδα της Αλσούπολης, για καθαρά προσωπικούς λόγους. Ευχαριστώ θερμά όλη τη διοίκηση του συλλόγου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο, Κώστα Τσέλιο, για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια, τιμώντας με με τη θέση του αρχηγού στην ομάδα και τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή στις ακαδημίες της.

Επίσης, ευχαριστώ τον Ηλία Αργιανά που με έφερε σε επαφή με την ομάδα της Αλσούπολης και έκτοτε ήταν πάντα δίπλα μου, καθώς και τον τότε πρόεδρο, Σωτήρη Κατσό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γενικούς αρχηγούς και στους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα κατά τη διάρκεια των τριών αυτών ετών και ιδιαίτερα στον προπονητή, Θανάση Ψύλλια.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες μου για την συνεργασία που είχαμε. Τους εύχομαι ολόψυχα υγεία και να πετύχουν τους στόχους τους”.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ