Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Μαρκοπούλου και Αντιδημάρχου Αθλητισμού στην ομάδα Παίδων του Α.Ο.Μ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης, και η Αντιδήμαρχος (μευαξύ άλλων) Αθλητισμού και Νεολαίας , Μένη Βαμποράκη, εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους στην ομάδα Παίδων μπάσκετ του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου για την κατάκτηση της 3ης θέσης , στην τελική φάση (Final 4) του πρωταθλήματος αγοριών Κ18.

Παρατίθεται το μήνυμα:

“Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ομάδα Παίδων του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου (Α.Ο.Μ.) για την κατάκτηση του πρώτου χάλκινου μεταλλίου, στην τελική φάση (Final 4) του πρωταθλήματος αγοριών Κ18, μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση που φιλοξενήσαμε στις 30 και 31 Μαρτίου 2024, στην πόλη μας!

Η διάκριση της ομάδας μας δεν περιορίζεται μόνο στην κατάκτηση της 3ης θέσης, αλλά βάζει γερά θεμέλια για να «γραφτεί» ακόμη λαμπρότερη αθλητική ιστορία στον τόπο μας.

Το κυριότερο όλων παραμένει το λαμπρό παράδειγμα, οι αξίες, τα ιδανικά και η διέξοδος ενάντια στις σύγχρονες «σειρήνες», που μεταλαμπαδεύεται στη νεολαία μας!

Τα συγχαρητήρια ανήκουν επίσης στην ομάδα του Παναθηναϊκού που κατάκτησε την 1η θέση, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες συλλόγους, για την αγωνιστικότητα και το ήθος τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τις οικογένειες των αθλητών μας, τους προπονητές τους, τη διοίκηση του ΑΟ Μαρκοπούλου και τους συμπολίτες μας, που με τη θερμή τους παρουσία ενίσχυσαν την ομάδα μας”.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ