Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Σώθηκε η Αλσούπολη στο φινάλε

Δημοσιεύθηκε

στις

Την παραμονή της στην κατηγορία εξασφάλισε η Αλσούπολη, που επικράτησε με 2-0 επί του Πανιωνίου Καισαριανής. Οι Καισαριανιώτες θα αγωνιστούν στα μπαράζ παραμονής μαζί με Ιεράπολη, Παράδεισο και Άτλαντα Κυψέλης.

Το ματς ήταν μέτριο με πολύ δύναμη και πάθος, αλλά ελάχιστες φάσεις. Στο 76′ με αυτογκόλ του Βουτζαλή έγινε το 1-0, ενώ στο 90+5′ και ενώ όλος ο Πανιώνιος και ο γκολκίπερ ήταν στην επίθεση, ο Τζωρτζάτος μετά από κλέψιμο της μπάλας με πλασέ από το κέντρο έκανε το 2-0 μέσα σε αποθέωση.

 

Συγχαρητήρια της Νέας Ιωνίας στην Αλσούπολη

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η διοίκηση της Νέας Ιωνίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Ο Α.Ο. Νέας Ιωνίας θέλει μέσω αυτής της ανακοίνωσης να συγχαρεί δημόσια την ομάδα του ΠΑΟ Αλσούπολης για την μεγάλη επιτυχία όπως αποδείχθηκε της παραμονής της στο πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ.Α.
Ευχόμαστε και πιστεύουμε ότι η νέα χρονιά θα κυλήσει καλύτερα αγωνιστικά για όλους.
Συγχαρητήρια στην διοίκηση το τεχνικό τιμ και κυρίως στους αθλητές του Ομίλου της Αλσούπολης.”

ΑΛΣΟΎΠΟΛΗ: Καραγεώργος, Σώντας (61′ Διακάκης), Φειδάκης, Παπαδήμας, Ιωαννίδης, Κωνσταντάκης, Μούτσος, Τζωρτζάτος, Τσίκας (46′ Καρυπίδης), Πανταγιάς (80′ Τσούκας), Παππούς (46′ Νικολόπουλος).
ΠΑΝΙΏΝΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΉΣ: Χρυσαναστάσης, Διονυσόπουλος, Μελίγος (90′ Μπαρμπαλιάς), Παριανός, Αϊβάζης, Αλεξίου, Ασωνίτης, Οικονομόπουλος, Ντόκος (65′ Γκόφας), Χατζηστεφάνου, Νομικός (46′ Βουτζαλής).

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ