Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Τίμησε τη χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης στο άλμα επί κοντώ, Αν. Μπουμπουλίδη, ο δήμαρχος Φυλής

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη 16χρονη δημότισσα και κάτοικο της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής, Αναστασία Μπουμπουλίδη, τίμησε στο Δημαρχείο ο δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς.

Ο δήμαρχος Φυλής, παρουσία των γονέων της, του βουλευτή Ευάγγελου Λιάκου, αντιδημάρχων και μελών του Τοπικού Συμβουλίου Φυλής, της απένειμε τιμητική πλακέτα, με αφορμή την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 18 ετών (Κ-18), που διεξήχθη στην πόλη Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβενίας, στις 21-07-2024. Η αθλήτρια πέτυχε άλμα στα 4 μέτρα και 20 εκατοστά, που είναι η κορυφαία επίδοση στον κόσμο για την ηλικία της.

Η βράβευση αποτελεί συνέχεια της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που ελήφθη πριν από λίγες μέρες, να συμβάλει ώστε η νεαρή αθλήτρια να αποκτήσει σύγχρονο αθλητικό εξοπλισμό από την Αμερική, που θα τη βοηθήσει να βελτιώσει τις επιδόσεις της.

“Ο Δήμος μας είναι περήφανος για τις νέες και τους νέους του και στηρίζει τις προσπάθειές τους. Μαζί με τα συγχαρητήριά μας στην Αναστασία για την ευρωπαϊκή επιτυχία της, δηλώνουμε έμπρακτα ότι βρισκόμαστε στο πλευρό της να υλοποιήσει το όνειρό της και να γίνει μια αθλήτρια ολυμπιακού επιπέδου, ώστε να φέρει στη χώρα και στον Δήμο μας νέες διακρίσεις”, δήλωσε ο κ. Παππούς.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ