Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Τζεφ Μπέζος: Κυκλοφορούν φήμες ότι εξετάζει την πιθανότητα να αποκτήσει τους Μπόστον Σέλτικς

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Τζεφ Μπέζος, ο ιδιοκτήτης της Amazon, φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση της ομάδας NBA, Μπόστον Σέλτικς.

Αυτό υποστηρίζει ο έμπειρος δημοσιογράφος και φανατικός υποστηρικτής των Κελτών, Μπιλ Σίμονς. «Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια… φημολογία, που πιστεύω ότι είναι αληθινή, σχετικά με τον Τζεφ Μπέζος και την αγορά των Σέλτικς. Νομίζω ότι είναι πραγματική και πιστεύω ότι πληροί τις προϋποθέσεις», δήλωσε ο Σίμονς στο podcast του.

Οι Σέλτικς κατέκτησαν πρόσφατα το 18ο πρωτάθλημα NBA, και η οικογένεια Γκρούσμπεκ, που κατέχει την πλειοψηφία της ομάδας, ανακοίνωσε ότι είναι διαθέσιμη προς πώληση.

Διάφορα σενάρια για πιθανούς αγοραστές κυκλοφορούν, με το όνομα του Τζεφ Μπέζος να ακούγεται για πρώτη φορά. Η καθαρή του περιουσία εκτιμάται γύρω στα 195 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Μπέζος είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον στο παρελθόν για την αγορά των Washington Commanders του NFL και είχε συμμετάσχει στον διαγωνισμό για την απόκτηση των Seattle Seahawks το 2018.

Όσον αφορά τους Σέλτικς, η τιμή τους ανέρχεται στα 5 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο τρέχων ιδιοκτήτης τους είχε αποκτήσει την ομάδα την περίοδο 2002-03, πληρώνοντας τότε το ρεκόρ των 360 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ