Αθλητισμός
Τιμήθηκε από τον ΟΠΑΠ ο Γιάννης Χλωρός

Σε μια σεμνή τελετή η ΟΠΑΠ ΑΕ βράβευσε τον ποδοσφαιριστή της Νέας Ιωνίας Γιάννη Χλωρό και την ομάδα μας και ανακοίνωσε την απόφαση της να ενισχύσει οικονομικά την Ακαδημία των Νέων και παράλληλα να δωρίσει εξ’ ονόματος του παίκτη ένα ποσό για φιλανθρωπικό σκοπό, τον οποίο ο ίδιος θα επιλέξει. Η Διοίκηση του ΑΟ Νέας Ιωνίας ευχαριστεί την ΟΠΑΠ ΑΕ για την πρωτοβουλία της, και υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να καλλιεργεί τα ιδεώδη του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας σε όλα τα παιδιά που την εμπιστεύονται για να τα μυήσει στο μαγικό χώρο του ποδοσφαίρου .
Στο Γιάννη Χλωρό και στην ομάδα της Νέας Ιωνίας δόθηκαν πλακέτες που έχουν αποτυπωμένο πάνω τους το πρώτο δελτίο ΠΡΟΠΟ της 01/03/1959 όπου στον αγώνα 7 ήταν το παιχνίδι ΔΑΦΝΗ ΑΘ.- ΑΕ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ για την ιστορία η νικήτρια στήλη ήταν: 1,2,1,2,Χ,Χ,2,2,1,2,1,Χ.
Ενίσχυση της ομάδας νέων
Ο κ. Petr Matejovsky, Chief Marketing Officer της ΟΠΑΠ Α.Ε, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, δήλωσε: «Συγχαίρουμε θερμά τον κ. Γιάννη Χλωρό ο οποίος αποτελεί παράδειγμα αθλητή. Η ΟΠΑΠ πάντα αναγνωρίζει τέτοιες ενέργειες, οι οποίες συνάδουν με τη φιλοσοφία της για την αξία του «ευ αγωνίζεσθαι» και των διακηρυγμένων αρχών του FairPlay. Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας μας βρίσκεται η νέα γενιά, για την οποία παραδείγματα σαν αυτό του κ. Χλωρού λειτουργούν θετικά και παράλληλα στέλνουν στο σύνολο του αθλητικού κόσμου και της κοινωνίας ένα δυνατό μήνυμα: το πραγματικό νόημα του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα βρίσκεται στην άμιλλα και στην ψυχαγωγία που προσφέρει και δεν έχει σχέση με εχθρότητες και φανατισμούς. Αναγνωρίζοντας την πράξη του αθλητή η ΟΠΑΠ αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά την Ακαδημία Νέων της ομάδας της Νέας Ιωνίας και παράλληλα να δωρίσει εξ’ ονόματος του παίκτη ένα ποσό για φιλανθρωπικό σκοπό, τον οποίο ο ίδιος θα επιλέξει».
Από την πλευρά του ο κ. Χλωρός, ευχαρίστησε την ΟΠΑΠ για την τιμή σε αυτόν και την ομάδα του και τόνισε ότι «οι νέοι αθλητές είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου και η στήριξη της ΟΠΑΠ σε αυτούς είναι μία πολύ σημαντική ενέργεια».
Ο γενικός αρχηγός της ομάδας κ. Σάββας Χατζηχαραλάμπους τόνισε ότι «η ομάδα της Νέας Ιωνίας είναι μια οικογένεια, η οποία έχει στους κόλπους των ακαδημιών της 280 παιδιά τα οποία στηρίζει ιδιαίτερα. Στόχος μας είναι να εντάξουμε στο δυναμικό της ομάδας ακόμη περισσότερα παιδιά και η πρωτοβουλία της ΟΠΑΠ θα βοηθήσει να εκπληρωθεί ο στόχος αυτός».
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ