Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Τοποθέτηση προστατευτικού πλέγματος στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Υλοποιώντας τη δέσμευσή της απέναντι στους αθλητικούς συλλόγους της πόλης, αλλά και απέναντι στους πολίτες που αθλούνται στο Δημοτικό Στάδιο, ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης ολοκλήρωσε την τοποθέτηση προστατευτικού πλέγματος πίσω από το ένα τέρμα. Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να τοποθετηθεί αντίστοιχο πλέγμα πίσω και από το δεύτερο τέρμα του σταδίου.

Πρόκειται για μια παρέμβαση του Δήμου η οποία αναβαθμίζει την ασφάλεια όλων όσοι χρησιμοποιούν τον στίβο, καθώς θα εξαλειφθεί ο κίνδυνος πιθανού χτυπήματος με μπάλα κατά τη διάρκεια της άσκησής τους.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, αναφερόμενος στο θέμα τόνισε: «Η ασφάλεια όλων όσοι χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις είναι για εμάς ύψιστης σημασίας. Η τοποθέτηση προστατευτικού πλέγματος είναι μία ακόμη παρέμβασή μας. Όμως, δεν σταματάμε εδώ. Σύντομα θα τοποθετηθεί φωτισμός LED τόσο στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης, όσο και στο διαδημοτικό γήπεδο Λυκόβρυσης – Μεταμόρφωσης».

Στο Δημοτικό Στάδιο στην Πεύκη βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Κώστας Σωτηρίου, που επέβλεψε τις εργασίες οι οποίες γίνονται. Ο Κώστας Σωτηρίου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την τοποθέτηση του πλέγματος, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Θέλω να γνωρίζουν όλοι ότι η διοίκηση προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό σε όλους τους τομείς, ανάμεσά τους και ο αθλητισμός».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ