Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Το Αθλητικό Πνεύμα ο μεγάλος νικητής του Τουρνουά Ποδοσφαίρου των Δημοτικών Σχολείων Αιγάλεω

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ευγενής άμιλλα, το ομαδικό πνεύμα και η χαρά της συμμετοχή αναδείχθηκαν νικητές στο Τουρνουά Ποδοσφαίρου των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας που διοργάνωσε το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Αιγάλεω και η Ένωση Συλλόγων Γονέων Αιγάλεω.

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024, με τον τελικό που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγάλεω «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».

Τα παιδιά «έπαιξαν μπάλα» προτάσσοντας τη συµµετοχή και το παιχνίδι, έναντι της νίκης, δίνοντας ουσιαστικά µαθήµατα ομαδικότητας, συνεργασίας και υγιούς ανταγωνισμού.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων πραγματοποιήθηκε η Τελετή Λήξης του Τουρνουά και η απονομή αναμνηστικών μεταλλίων σε όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά που συμμετείχαν.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Αιγάλεω Λάμπρος Σκλαβούνος, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αθλητισμού & Νέας Γενιάς Γιάννης Κουτούλιας, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδικών Σταθμών & Θεμάτων Ισότητας Νίκη Βελλιανίτη, η αντιδήμαρχος Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης Θωμαή Γεωργούλη, ο αντιδήμαρχος Πρασίνου & Αναβάθμισης Φυσικού Περιβάλλοντος Δημήτρης Μπογράκος, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Υπηρεσιών Δόμησης Ηλίας Βαΐου, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών & Δημοτικής Αστυνομίας Γιώργος Λάμπρου, ο επικεφαλής της παράταξης «Ανάπλαση Αιγάλεω» Δημήτρης Μπίρμπας, ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Νίκος Καραγιάννης, η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Αιγάλεω, Βιργινία Γεωργοπάνου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σταμάτης Σέρβος, Γιάννης Δημομελέτης, Αλέξανδρος Γράφας και Μαρία Δρόσου, ο Πρόεδρος της Ε.Λ.Μ.Ε. Β’ Αθήνας και αιρετός του Κ.Υ.Σ.Δ.Ε. Θοδωρής Κατσωνόπουλος, η Ολυμπιονίκης και πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Γυμναστικής Αιγάλεω (Σ.ΦΙ.Γ.Α.) Εύα Χριστοδούλου καθώς και πλήθος κόσμου.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ