Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Το κλειστό γυμναστήριο ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος, συνοδευόμενος από τον συνεργάτη του, κ. Κώστα Λουκάκη, επισκέφτηκαν το νέο κλειστό γυμναστήριο του Παλαιού Φαλήρου ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ και ξεναγήθηκαν από τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη σε όλους τους χώρους της νέας αθλητικής υποδομής.

Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Κ. ενημερώθηκε για τις τεχνικές και αθλητικές δυνατότητες του νέου κλειστού γυμναστηρίου και ως ο ανώτατος παράγοντας της καλαθοσφαίρισης στην Ελλάδα, εστίασε στην ¨μπασκετική του χρήση¨ και στην ενδεχόμενη συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή του Παλαιού Φαλήρου για διοργανώσεις και εκδηλώσεις του αθλήματος με συμμετοχή των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης.

Στην ξενάγηση παρόν ήταν και ο τέως περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός ο οποίος με την σειρά του δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που το έργο δρομολογήθηκε και ξεκίνησε επί θητείας του ενώ όπως έκανε και στα εγκαίνια του γυμναστηρίου , ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη για την προσφορά του στον αθλητισμό με την αξιοποίηση και δημιουργία πλήθους αθλητικών υποδομών στην παράκτια ζώνη της Πόλης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ