Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Τριπλή μεταγραφική κίνηση από τον ΠΟΨ – Η ομάδα του Ψυχικού ενισχύθηκε σε όλες τις γραμμές

Δημοσιεύθηκε

στις

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε τις προηγούμενες ημέρες η ομάδα του ΠΟΨ.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ψυχικού ανακοίνωσε πρώτα την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Βαγγέλη Παπάζογλου από τον Ατρόμητο Χαλανδρίου σημειώνοντας: “Ο Π.Ο. ΨΥΧΙΚΟΥ ανακοινώνει επισήμως την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Βαγγέλη Παπαζογλου. Πρόκειται για έναν αρκετά αξιόλογο και συνεχώς εξελίξιμο ποδοσφαιριστή, που διακρίθηκε με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου, καθώς έχει αγωνιστεί και στον Αθηναϊκό. Βαγγέλη καλώς ήρθες στον ιστορικό ΠΟΨ και σου ευχόμαστε να βάλεις τη δική σου σφραγίδα στις σελίδες της Ομάδας μας.”

Αμέσως μετά ο ΠΟΨ ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του ταλαντούχου 20χρονου χαφ Νίκου Βεργή, που προέρχεται από γεμάτες αγωνιστικά χρονιές με το σωματείο της Δόξα Γκύζη. “Νίκο, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ψυχικού. Η Διοίκηση, το Τεχνικό μας team, o φίλαθλος κόσμος μας και οι νέοι σου συμπαίκτες, σου εύχονται υγεία και πολλές νίκες με τη φανέλα του ιστορικού Π.Ο.Ψ.”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τέλος, η ομάδα ανανέωσε με Ηλιακίδη και στο σχετικό δελτίο τύπου σημειώνεται: “Η Διοίκηση του Π.Ο. ΨΥΧΙΚΟΥ, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Αλέξανδρος Ηλιακίδης και τη σεζόν 2024-2025 θα αποτελέσει ένα σημαντικό όπλο στις επιλογές του Τεχνικού μας ηγέτη κ. Ιντζέκαρου. Αποκτήθηκε στα μέσα της περσινής σεζόν από την ομάδα του Ερμή Ηρακλείου και γρήγορα κέρδισε θέση στο βασικό μας ρόστερ στο προηγούμενο πρωτάθλημα. Αλέξανδρε να είσαι γερός πάντα και ακόμη ψηλότερα φέτος.”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ