Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Φιλική νίκη ο Χολαργός στην Αγ. Παρασκευή σε ωραίο ματς (0-2)

Δημοσιεύθηκε

στις

Πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα ανάμεσα στην Αγία Παρασκευή και τον Χολαργό, υπήρχε έντονη αναμονή, και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αποδείχθηκε ότι ήταν πραγματικά συναρπαστικός!

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στο γήπεδο του Νότου στην Αγία Παρασκευή, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και να κατακτούν τη νίκη με 2-0.

Το σκορ άνοιξε στο 35ο λεπτό ο Γεωργίου με μια εντυπωσιακή ενέργεια και σουτ (0-1). Ωστόσο, νωρίτερα, η «Σάντα» είχε την ευκαιρία να προηγηθεί σε ένα πρώτο ημίχρονο γεμάτο δράση! Η πιο χαρακτηριστική στιγμή για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 30′, όταν ο Γ. Πατρίκιος επιχείρησε πλασέ προς την εστία, με τη μπάλα να χτυπά και στα δύο κάθετα δοκάρια πριν απομακρυνθεί από τους αμυντικούς.

Στο 62ο λεπτό, η Αγία Παρασκευή είχε άλλη μια ευκαιρία να σκοράρει, αυτή τη φορά με λόμπα του Μούζου, ο οποίος δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Αντίθετα, λίγο αργότερα, ο Χολαργός πέτυχε το δεύτερο γκολ. Μετά από μια όμορφη συνεργασία, ο Φραντζέσκος έγινε αποδέκτης της μπάλας και δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το 0-2.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ