Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

“Φιλική” νίκη του Α.Ο. Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις


Την πρώτη εντός έδρας νίκη στις φιλικές αναμετρήσεις του καλοκαιριού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πέτυχε ο Α.Ο. Νέας Ιωνίας που επιβλήθηκε με σκορ 2-0 του Α.Ο. Περιστερίου. Οι Ιωνιώτες παρατάχθηκαν στο αρχικό σχήμα της ενδεκάδας τους με αρκετά στελέχη που αναμένεται να έχουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής καταφέρνοντας στο πρώτο μέρος παρά τη σθεναρή αντίσταση που συνάντησαν από τους Περιστεριώτες  να πετύχουν δύο γκολ που τους έδωσαν και τη νίκη. Το πρώτο από αυτά ήρθε στο 20΄ όταν ο, νεαποκτηθέντας για τους κυανοκίτρινους, Αλέξανδρος Καραχάλιος κινήθηκε με όμορφο τρόπο έξω από την περιοχή και με έξυπνο δυνατό πλασέ έστειλε την μπάλα στην γωνία του τέρματος του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων κάνοντας το 1-0. Έξι λεπτά αργότερα ο αδελφός του Παναγιώτης, που απασχολούσε σε κάθε φάση δύο και τρεις αντιπάλους, είδε τον Χλωρό να κινείται κάθετα και την κατάλληλη στιγμή με γλυκιά πάσα του έδωσε τη μπάλα με τον έμπειρο σκόρερ να γράφει με πλασέ πάνω στην κίνηση το 2-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους αλλά το τελικό αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής των Ιωνιωτών Γιώργος Τσαμόπουλος, αλλά και ο ομόλογός του Α.Ο. Περιστερίου Σάκης Σάσαλος, έκαναν πολλές αλλαγές χρησιμοποιώντας όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεσή του, αλλά δεν έγιναν πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Η πιο χαρακτηριστική ήταν στο 56΄, όταν ο Σάντριας βρέθηκε πλάγια πέντε μέτρα από τον γκολκίπερ και έκανε το πλασέ υποχρεώνοντας τον πορτιέρο του σωματείου του Περιστερίου  σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Συνθέσεις
Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν για τους γηπεδούχους ήταν οι: Παναγιωτόπουλος, Αχμέτ, Τύρπος, Νταϊφώτης, Τερλελής, Σπαγής, Ρόππας, Καραχάλιος Αλέξ., Πετούσης, Καραχάλιος Παν., Χλωρός, Νησαριώτης, Καπουταγλής, Καλογεράκος, Σάντριας, Ενίας, Γκοργκόλης, Αποστολόπουλος, Γεωργόπουλος, Γκοργκόλης, Σεμπέκος, Βογατσάς, Σινάνι Σεμπέκος.                    

Για τον Α.Ο. Περιστερίου πήραν μέρος στο παιχνίδι οι: Μπερτσάς, Πλέστης, Χρόνης, Βασίλογλου, Χέλμης, Θανόπουλος, Ηλιάδης, Λαγκόζης, Πρίγκουρης, Κολλιός, Μπεθάνης, Τζωρτζάτος, Παπαναστασίου, Αργυρός, Φανουργιάκης, Πρίφτης, Κουλουκτζής, Λαγκαδινός, Τσεπάς. Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Λιάπης, Ραδίσης, Ψαλίδας.     

Διαβάστε επίσης:

Αήττητη η Νέα Ιωνία με… αφλογιστία

Η Νέα Ιωνία ενισχύθηκε μεταγραφικά

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ