Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας

Δημοσιεύθηκε

στις

Εκτός τελικής φάσης στο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων 

Η οδυνηρή ήττα 3,5-2,5 από τον Πειραϊκό στον τελευταίο γύρο για το πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων Αττικής που έγινε την Κυριακή 30 Οκτώβρη έκλεισε την πόρτα προς την πανελλήνια τελική φάση στη νεανική ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Νέας Φιλαδέλφειας (ΣΟΝΦ). 

Στον ΣΟΝΦ αρκούσε και η ισοπαλία για να κατακτήσει την πολυπόθητη 3η θέση που θα τον έστελνε στα τελικά, όμως παρά την προσπάθεια των παιδιών στον τελευταίο γύρο, και ιδιαίτερα του αρχηγού της ομάδας Γιώργου Καλογριδάκη, η ομάδαέφτασε πολύ κοντά μα δεν τα κατάφερε.
Είναι χαρακτηριστικό ότι και η δεύτερη ήττα στον 3ο γύρο από τον Φυσιολάτρη (2ος στην τελική κατάταξη) ήταν άδικη και επίσης οριακή με  3,5-2,5. Στις άλλες αγωνιστικές η ομάδα  νίκησε 5-1 τον Φοίβο Πειραιά, 4,5-1,5 τον Πανιώνιο, 5,5-0,5 την Αίγλη Παπάγου και 4-2 το ΣΟ Αιγάλεω.
“Όλα τα παιδιά του ΣΟΝΦ αξίζουν τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια για τον αγώνα που δώσανε. Η νεανική ομάδα μας σίγουρα μπορούσε. Έδειξε ότι έχει τα φόντα, ωριμότητα, αθλητικό πνεύμα, αγωνιστικότητα, ομαδικότητα. Έχει επάξια κατακτήσει τον σεβασμό από το σκακιστικό κόσμο της Αττικής, την αναγνώριση και τον θαυμασμό όλης της οικογένειας του ΣΟΝΦ.  Είμαστε περήφανοι για όλους και όλες. Ευχόμαστε στις ομάδες του Περιστερίου, του Φυσιολάτρη Νίκαιας και του Πειραϊκού καλή επιτυχία στη συνέχεια” αναφέρεται στο δελτίο τύπου του συλλόγου 
Στα ατομικά αποτελέσματα ξεχωρίζουν τα εξαιρετικά σκορ του Θοδωρή Καλογριδάκη με 5,5 σε 6 αγώνες, της Μαρίνας Φαραντούρη και του Θωμά Γιαβασόπουλου με 5/6 καθώς και η πάρα πολύ καλή απόδοση του Γιώργου Καλογριδάκη στην απαιτητική και δύσκολη 1η σκακιέρα όπου μάζεψε 4,5 βαθμούς σε 6 αγώνες δίχως να σημειώσει καμία ήττα!
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζουν την Κυριακή 4 Νοέμβρη οπότε ο ΣΟΝΦ θα παρατάξει ρεκόρ ομάδων (5!) στις διασυλλογικές διοργανώσεις, συμμετέχοντας με 3 ομάδες στο κύπελλο «Σπύρος Μπίκος» και με μία ομάδα στο ομαδικό πρωτάθλημα γυναικών και στο ομαδικό πρωτάθλημα παμπαίδων <12.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ