Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Κύπελλο ΕΠΣΑ – Προημιτελικός

Δημοσιεύθηκε

στις

Α.Ο. Αιγάλεω – Α.Ο.Κ. Ελπιδοφόρος: 0-1

Κυρίαρχος φάνηκε στην κρίσιμη αναμέτρηση του προημιτελικού κυπέλου ο Α.Ο.Κ. Ελπιδοφόρος που πέρασε με νίκη (1-0) μέσα από το Αιγάλεω παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε για μία ώρα με δέκα παίκτες. Ήταν ένας αγώνας που δικαιολογημένα συγκέντρωνε το ενδιαφέρον όλης της ποδοσφαιρικής Αθήνας ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες που θεωρούνται εκ των φαβορί στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης του 8ου Ομίλου των περιφερειακών πρωταθλημάτων που οδηγεί στην Football League.

Στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου του Αιγάλεω ο Α.Ο. Κ. Ελπιδοφόρος ήταν που επιβλήθηκε και πήρε την πρόκριση παίζοντας στα ίσια τους γηπεδούχους. Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα των Δυτικών προαστίων να παίρνει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά τους Κηφισιώτες να ελέγχουν τον ρυθμό. Η μοναδική όμως απειλή του “Σίτυ” προς την εστία του Τσούκα ήταν στο 15΄ όταν ο Τζανετάκος έκανε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα σε όμορφη απόκρουση. Στο 30΄ο Δουκάκης από το κέντρο έκανε όμορφη ατομική προσπάθεια πηγαίνοντας κατά μέτωπο προς το τέρμα του Ελπιδοφόρου. Ο Λυμπέρης βλέποντας τον κίνδυνο ανέτρεψε από πίσω τον επιθετικό του Αιγάλεω με συνέπεια να δει σωστά την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Ευαγγέλου. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι ποδοσφαιριστές του Ελπιδοφόρου πέντε λεπτά αργότερα (35΄)πέτυχαν ένα πανέμορφο γκολ αφού ο Γκουτσούλας έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή του Αιγάλεω και κάνοντας δύο τρία βήματα έκανε με το αριστερό πόδι ένα όμορφο διαγώνιο σουτ με τη μπάλα να καρφώνεται στο δεξιό γάμα της εστίας του γκολκίπερ Βούλγαρη και να έχουμε το 0-1. Οι γηπεδούχοι έδειχναν αιφνιδιασμένοι και παρά το γεγονός ότι στο υπόλοιπο της συνάντησης είχαν την υπεροχή δεν είχαν την ουσία απέναντι στην καλά παραταγμένη αμυντική διάταξη της ομάδας της Κηφισιάς. Η είσοδος σαν αλλαγή του έμπειρου μέσου Καραμέρη ήταν καθοριστική καθώς ηρεμούσε το παιχνίδι, ενώ και ο Βέρμπης που ήρθε επίσης από τον πάγκο βοήθησε και αν ήταν πιο ψύχραιμος θα είχε “τελειώσει” πιο γρήγορα το παιχνίδι. Το Αιγάλεω δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις και στη λήξη του αγώνα αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς του στις εξέδρες.                                                       
Α.Ο.Κ. ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ (Γ. Βαζάκας) Τσούκας, Στασινός, Καραμπάς, Λίτσος, Λυμπέρης, Στέλλας (86΄Εσλερ), Κορακάκης, Ελευθερίου (46΄Καραμέρης), Κακλαμάνος, Γκουτσούλας, Ντίβαρτζης (60΄Βέρμπης).  

• Η κλήρωση έβγαλε ΑΠΟ Φωστήρα στους ημιτελικούς 
Κέφια είχε η κληρωτίδα της ΕΠΣΑ καθώς έβγαλε δύο ακόμα σπουδαία ζευγάρια που θα μονομαχήσουν για τις θέσεις στον τελικό της διοργάνωσης του κυπέλου. Στο πρώτο θα κοντραριστούν ΑΠΟ Φωστήρας με τον Α.Ο.Κ. Ελπιδοφόρο ενώ στο άλλο ο Αθηναϊκός με τον Α.Ο. Περιστερίου. Οι αγώνες σε αυτή την φάση δεν είναι νοκ άουτ αλλά διπλοί χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές από τους ανθρώπους της Επιτροπής κυπέλου της ΕΠΣΑ οι ημερομηνίες και οι ώρες διεξαγωγής τους. 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ