Connect with us

Αθλητισμός

Μήνυμα για δημιουργία χώρου Αναψυχής και Αθλητισμού

Published

on

Μητροπολιτικός Μαραθώνιος

στο πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Απριλίου  ο 1ος Μητροπολιτικός ημιμαραθώνιος στο χώρο του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού, από τον Σύλλογο Δρομέων Νοτίων Προαστίων (Αττικής) ΕΥΚΛΗΣ, υπό την αιγίδα του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου, του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αργυρούπολης – Ελληνικού, του ΚΑΠΠ Τομέας Αθλητισμού Δήμου Γλυφάδας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού.

Έτρεξαν 700 περίπου άτομα εκ των οποίων 130 παιδιά, με τη βοήθεια 80 εθελοντών οι οποίοι συνετέλεσαν ουσιαστικά στην επιτυχία των αγώνων.  
Στόχος όλων η δημιουργία  χώρου Αναψυχής, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Οικολογικής Ευαισθητοποίησης, στο χώρο του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού.
Κοντά στους δρομείς βρέθηκε μεταξύ άλλων και ο Δήμαρχος Αλίμου, κ. Θάνος Ορφανός, ο οποίος τόνισε την σπουδαιότητα της εκδήλωσης, στον αγώνα που κάνουν για την δημιουργία χώρων αναψυχής, στο χώρο του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ