Αθλητισμός
Οι παλαίμαχοι έπαιξαν μπάλα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο
Γιορτή του ποδοσφαίρου στην Κηφισιά
Ένας διαφορετικός ποδοσφαιρικός αγώνας έγινε στο Ζηρίνειο με αντιπάλους τους παλαιμάχους της Κηφισιάς και του ΠΑΟ στην πρώτη γιορτή ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Δήμος Κηφισιάς με πρόθεση να την καθιέρωσή της σε ετήσια βάση.
Η είσοδος ήταν ελεύθερη και οι φίλαθλοι που βρέθηκαν εκεί πρόσφεραν αφήνοντας τρόφιμα, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου.
Πλούσιο θέαμα και παρουσίες
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο αγώνας έληξε ισόπαλος με σκορ 4-4. Στο 17΄ ο Λαγωνικάκης με μακρινό σουτ έκανε το 0-1, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Παπαχρόνης με πλασέ ισοφάρισε ενώ στο 27΄ ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι. Στο 37΄ο Λαγωνικάκης με πλασέ από κοντά έκανε το 1-2 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο 49΄ο Κρητικός με σουτ έκανε το 2-2 με τον Τότη Φυλακούρη στο 53΄ να βάζει πάλι το τριφύλλι μπροστά με 3-2 και τρία λεπτά αργότερα το Δημήτρη Μάρκο να κάνει το 4-2 για τους πράσινους. Στο 65 ΄ οι Κηφισιώτες κέρδισαν πέναλντυ, αλλά ο Αλέξης Κούγιας που το χτύπησε έστειλε την μπάλα στα ..πουλιά. Στο επόμενο λεπτό ο Παπαχρόνης όμως μείωσε για την Κηφισιά σε 4-3 και στην εκπνοή του αγώνα ο Βασίλης Τσιρικολιάς κατάφερε να ισοφαρίσει σε 4-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Στο παιχνίδι βρέθηκαν ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟ Βασίλης Κωνσταντίνου και ο αντιπρόεδρος των παλαιμάχων της ομάδας Νίκος Τζουανάκος αλλά και άσσοι από το παρελθόν όπως οι Γιώργος Δεληγιάννης, Γιώργος Ροκίδης, Χρήστος Πολύζος, Τάκης Λουκανίδης και Γιώργος Ανδρέου. Διαιτητές του παιχνιδιού ήταν οι Γιώργος Κασναφέρης, Πέτρος Κόνιαρης και Χρήστος Καλαïτζίδης ενώ το παιχνίδι παρακολούθησαν 300 θεατές.
Βραβεύσεις και τιμές
Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου έγινε σειρά από τιμητικές βραβεύσεις με πρώτους τους παλαιμάχους της Κηφισιάς όπως οι Παναγιώτης Βαμβακάς, Χρήστος Κολοκυθάς, Φώτης Δημάκης, Γιώργος Καλός και ο παλαίμαχος του Πανερυθραϊκού Γιώργος Μαραζιώτης. Επίσης, τιμήθηκε η ομάδα της Α.Ε. Κηφισιάς για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία με τον πρόεδρό της Βασίλη Γαντζούλα να παραλαμβάνει το βραβείο. Ακόμα τιμήθηκε ο παλαίμαχος Γιώργος Ανδρέου μέλος της ομάδας του τριφυλλιού της σαιζόν 1963-64 που κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα, οι διαιτητές της αναμέτρησης, ο παλαίμαχος διαιτητής Αχιλλέας Στογιάνης και βετεράνος φίλαθλος της Κηφισιάς Σωτήρης Καραμπουνιώτης. Μετά τη λήξη του αγώνα τιμήθηκε από τον Δήμαρχο Κηφισιάς, κ. Νίκο Χιωτάκη ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟ Γιώργος Βαρδινογιάννης.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Γ. Χατζηδημητρίου) Τσουκαλάς, Π. Τσιρικολιάς, Γιακουμής, Μπουγάς, Νάτσης, Κούγιας, Παπαχρόνης, Αρβανίτης, Κοντογιώργος, Γιαννενάκης, Κρητικός, Κατσούλης, Μασουρίδης, Λαμπίρης, Ζάφτης, Β. Τσιρικολιάς
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΟ Γκόγκας, Α. Κωνσταντινίδης, Αθανασόπουλος, Φούκος, Παντέλης, Μάρκος, Λαγωνικάκης, Γονιός, Μαραγκός, Δομάζος, Φυλακούρης, Κρασώνης, Τομάρας.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
5η Γιορτή Κρασιού και Παραδοσιακού Χορού στον Δήμο Μαραθώνος