Αθλητισμός
Περιφερειακά πρωταθλήματα-8ος Όμιλος (8η αγωνιστική)
Μια ακόμα ισοπαλία
• Ο Α.Ο. Νέας Ιωνίας έμεινε στο 1-1 με τους Τράχωνες
Δύο ακόμη βαθμούς πέταξε στα σκουπίδια ο Α.Ο. Νέας Ιωνίας δείχνοντας αδυναμία να εκμεταλλευτεί την έδρα του, καθώς έφερε 1-1 με τον Α.Ο. Τράχωνες.
Οι Ιωνιώτες ήταν αυτοί που πρώτοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ παραβιάζοντας την εστία των φιλοξενούμενων στο 43΄με τον Παναγιώτη Ντεντόπουλο, αλλά μετά στο δεύτερο ημίχρονο εφησύχασαν με αποτέλεσμα να ισοφαριστούν στο 67΄ από τον Σαπαλίδη, με το 1-1 να μένει ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της συνάντησης.
• Την Κυριακή η μεγάλη προσφυγική ομάδα της Νέας Ιωνίας για την 9η αγωνιστική έχει ένα ακόμη παιχνίδι στην έδρα της υποδεχόμενη τον νεοφώτιστο στην κατηγορία αλλά και δεύτερο στην ως τώρα κατάταξη του ομίλου Ιάσωνα. Η αναμέτρηση αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, αφού κάθε βαθμός έχει εξαιρετική σημασία για τη συνέχεια και τους στόχους που έχουν βάλει οι ομάδες.
Α.Ο. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (Χρ. Λάμπρου) Ραχιώτης, Αχμέτ, Παυλίδης, Βιδάλης, (84΄ Ογκμπουε), Μπιρμπίλι, Καλογερής, Νησιαριώτης, Καραμέρης, Ντεντόπουλος, Σαγανάς, Γεωργόπουλος (72΄ Πετούσης).
Ο Α.Ο. Πεύκης κέρδισε με 2-1 τον Αιολικό
Παιχνίδι εξαιρετικής ομορφιάς αλλά και ιδιαίτερης σημασίας ήταν αυτό που έγινε μεταξύ του Α.Ο. Πεύκης με τον Αιολικό με την ομάδα των προαστίων μας να παίρνει την νίκη και τους τρεις βαθμούς επικρατώντας με σκορ 2-1. Με το ξεκίνημα του αγώνα και πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό οι Πευκιώτες κατάφεραν να προηγηθούν με κεφαλιά του Γιώργου Τερζή. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και χρειάστηκε να φτάσουμε στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο για να ‘’ανάψει’’ και πάλι. Συγκεκριμένα, στο 75΄οι νησιώτες κέρδισαν κόρνερ και ο Μίχος το χτύπησε με την μπάλα να φτάνει στον Χάρη Γκόντζο που την έστειλε στα δίχτυα της Πεύκης ισοφαρίζοντας (1-1). Δύο λεπτά, όμως, πριν τελειώσει ο κανονικός χρόνος αγώνα ο Κακλαμάνος εκμεταλλεύτηκε αμυντική ολιγωρία στα καρέ των Μυτιλινιών και κατάφερε να κάνει το 2-1 δίνοντας τη νίκη στους μελανόλευκους.
• Την Κυριακή ο Α.Ο. Πεύκης που βρίσκεται στην πρώτη προνομιούχο επτάδα ομάδων της βαθμολογίας του ομίλου έχει ρεπό.
Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ (Γ. Γεωργουλόπουλος)Δράμπαλης, Τσακιράκης, Κωστάκης, Παπαγιώργης (87΄Καραμπέτσος), Τερζής, Χατζής (68΄Οικονομέας), Μπαλής (84΄Θανασάϊ), Μάτσος, Ζαχαράκης, Σεμερτζίδης, Κακλαμάνος.
• Η Α.Ε. ΚΗΦΙΣΙΑΣ είχε ρεπό
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός2 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ