Αθλητισμός
Παρεμβάσεις για την αποκατάσταση του στίβου του Δημοτικού Γυμναστηρίου Φιλοθέης

Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο το έργο «Συντήρηση και Αποκατάσταση του Στίβου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Φιλοθέης “Στέλιος Κυριακίδης”»,
προϋπολογισμού 178.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ), υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού Παντελής Ξυριδάκης και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Προστασίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού (Ο.Κ.Α.Π.Α.) Γεράσιμος Αλέξανδρος Μαζαράκης. Το έργο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.
Στόχος του έργου είναι η ποιοτική αναβάθμιση του Δημοτικού Γυμναστηρίου Φιλοθέης «Στέλιος Κυριακίδης», η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και η ενίσχυση των υπηρεσιών αθλητισμού. Συγκεκριμένα, αφορά σε παρεμβάσεις για τη συντήρηση και την αποκατάσταση του στίβου λόγω της φθοράς που έχει υποστεί από την πολυετή χρήση και τις καιρικές συνθήκες, με βάση τις πρότυπες προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και τις απαιτήσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου (IAAF). Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή της Φιλοθέης, στο Οικοδομικό Τετράγωνο 9, που περικλείεται από τις οδούς Καλλιγά, Διστόμου και Γράμμου – Βίτσι. Τέλος, επισημαίνεται ότι το έργο θα δημοπρατηθεί και θα εκτελεστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.
Συνεχίστε να ενημερώνεστε από την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”.
Κυκλοφορεί κάθε Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά, με αποκλειστικές ειδήσεις, ρεπορτάζ, άρθρα και μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ