Connect with us

Αθλητισμός

Β’ ΕΠΣΑ: Τέλος από τον Εθνικό Αστέρα ο Πολυμέρης

Published

on

Μετά και από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής ο Εθνικός Αστέρας βρίσκεται στα «τάρταρα» του 3ου ομίλου της Β’ Ε.Π.Σ.Α.και αυτό έφερε εξελίξεις στην ομάδα, καθώς ο νεαρός προπονητής Μαρίνος Πολυμέρης δήλωσε την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του «αστεριού».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο τελευταίος: «Ήταν τιμή μου που εργάστηκα σε ένα τόσο ιστορικό σύλλογο όπως είναι ο Εθνικός Αστέρας. Ευχαριστώ όλους τους ποδοσφαιριστές μου καθώς και τον πρόεδρο τον κ. Αδαμάκη για την άψογη συνεργασία. Εύχομαι στο σύλλογο καλή συνέχεια και επίτευξη των στόχων».

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ