Αθλητισμός
Χωρίς κόσμο και με Έλληνα διαιτητή ο τελικός
![](https://www.xtypos.gr/wp-content/uploads/2016/02/images_0newsize_football1.jpg)
Το επόμενο Σάββατο θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και του νικητή του ζευγαριού Ατρόμητος-ΑΕΚ (0-1) που θα προκύψει απόψε, αλλά με τα υπάρχοντα δεδομένα η αναμέτρηση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και με Έλληνα διαιτητή.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επικοινωνία με το Υπουργείο Παιδείας για την πιθανή παρουσία μόνο μαθητών και των συνοδών τους στις κερκίδες του ΟΑΚΑ και από τη στιγμή που μία τέτοια κίνηση χρειάζεται αρκετό χρόνο για να προετοιμαστεί, αλλά και πολλά μέτρα ασφαλείας (για να μην παρεισφρήσουν επιτήδειοι στο γήπεδο), το πιθανότερο είναι ο τελικός να γίνει χωρίς κόσμο.
Όσον αφορά στον διαιτητή του τελικού, δεν έχει κατατεθεί αίτημα στην UEFA για ορισμό ξένου διαιτητή και από τη στιγμή που ο αγώνας είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έπρεπε-λογικά-να είχε ήδη κινηθεί η απαραίτητη διαδικασία. Εκτός κι αν κρίνεται πως αν ο τελικός είναι μεταξύ Ολυμπιακού και Ατρομήτου κι όχι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ δεν συντρέχει λόγος να κληθεί ξένος διαιτητής.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις6 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας