Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Δήμος Ζωγράφου: Μέσω ψηφιακής πλατφόρμας η κατοχύρωση θέσης μέσω ΕΣΠΑ για τους δικαιούχους voucher σε βρεφικούς/παιδικούς σταθμούς

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Ζωγράφου ενημερώνει τους δημότες και τις δημότισσες ότι η κατοχύρωση θέσης μέσω ΕΣΠΑ για τους δικαιούχους VOUCHER στους Βρεφικούς – Παιδικούς Σταθμούς και τα Κ.Δ.ΑΠ. του Δήμου Ζωγράφου θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω ψηφιακής πλατφόρμας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.zografou.gov.gr/egwebapps, από 22 Αυγούστου και ώρα 8:00 π.μ. και θα διαρκέσει έως και το Σάββατο και ώρα 23:59.

Για τις εγγραφές των ωφελούμενων μέσω ΕΣΠΑ θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας, η οποία λαμβάνει χώρα με την ηλεκτρονική υποβολή του Voucher και της αίτησης.

Σε περίπτωση που έχουν πληρωθεί οι θέσεις του Σταθμού ή του Κ.Δ.ΑΠ. της πρώτης επιλογής σας, θα πρέπει να προχωρήσετε σε επόμενη επιλογή Σταθμού ή Κ.Δ.ΑΠ.

Οι γονείς/κηδεμόνες που έχουν κάνει αίτηση και μέσω της πλατφόρμας του δήμου Ζωγράφου, παρακαλούνται, όπως να έχουν εύκαιρο τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης.

“Παρακαλείσθε να επισκέπτεσθε το site του Δ. Ζωγράφου για έγκαιρη και ορθή ενημέρωση των επόμενων διαδικασιών”, σημειώνει η διοίκηση.

Σε περίπτωση που κατοχυρωθεί η θέση του παιδιού μέσω ΕΣΠΑ στην πλατφόρμα του Δήμου σύμφωνα με την προαναφερόμενη διαδικασία, αυτόματα διαγράφεται από τις αιτήσεις του Δήμου και τη σχετική διαδικασία και μοριοδότηση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ